Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Her biten seri kötü bitiyor ,ne kadar güzel bir giriş ve orta kısmı olursa olsun.Şu mangakaların etrafında hep yesmanler mi var.Hiçkimse çıkıp dememiş mi ,yav başkan bu final kötü sanki ?

Aptal aptal zaman harcamış gibi hissetirmekten başka birşey yapmıyor böyle finaller.Güzel bir sonu olunca okuduğun şeyin ,mutlu bırakıyorsun ve hayatına daha iyi dönüyorsun.Bu adamlar tam tersini yapıyor.
 
Son arcını okumadım en son Amerikalı All Might hayranı karizmatik ablanın olduğu bölümleri okudum herhalde. O yüzden yanlışsam düzeltin de şimdi;

Bu seri dünyayı kurtaran ve bu uğurda tüm gücünü kaybeden karakterin kimse tarafından iplenmemesiyle mi sonuçlanıyor? Ne bir övgü ne bir heykel ne bir bahsini yapma hiçbir bok olmadan mı bitti? Yedi cedleriyle birlikte tüm arkadaşlarının gtünü kurtarmış olan ve kimseye iyilikten başka bir şey yapmamış olan bebe herkes güllük gülistanlık hayatını yaşarken sıradan bir ırgat gibi tek başına 8 yıl mı geçirdi? Babasının bahsinin finalde yapılacağı söylenmiş olmasına rağmen bebe şimdi şeftali mi kaldı? Çocuğa köpek gibi yanık olan kız + kardeşiz dostuz aileyiz brooo çeken küçük şeftali kuruları hakikaten bu kadar vefasız mı çıktı? Ancak 8 yıl sonra toplasan yapımı iki hafta sürmeyecek bir zırh hediye edilerek mi gönlü yapılmaya çalışıldı bu bebenin yani? Senin gibi yazarın kalemini kitabını yayın evini sana o imkanı vereni komple sevsinler. Japon eğitim bakanlığına açık mektup yazacağım. İyi bir insan olmanın, vefalı olmanın, nazik olmanın, çok çalışıp hayatı pahasına vatanı korumanın karşılığı aha bunlarmış. Japon bebelerini küçük birer şeftali olmaya ve zorbalık yaparak gtü yaya yaya yaşamaya özendiren bu yapımı kaldıracağız o raflardan.
Yuhh, seri ne ara böyle bir hâl aldı. En son All Might'ın Amerikan versiyonu kadın uçak üstünde Japonyaya geliyordu orada bırakmıştım.
 
Mutlu son yazmak bu adamlara zor geliyor.Attack on titanda altına yaptı son düzlükte.Yüzüp yüzüp kuruğuna gelmişken ,bütün deriyi mahvetmeyi becermek çok zor iş aslında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık