Bakugo muhabbetiyse o da saçmaydı zaten.Aslında saçma bir planı vardı final için onu uygulamadı ama dandik bitti yine.
Bakugo muhabbetiyse o da saçmaydı zaten.Aslında saçma bir planı vardı final için onu uygulamadı ama dandik bitti yine.
Deku olmayınca Bakugo 1 numara olmayı önemsemeyi bırakmış. Kendini kayda alan haberciye bilerek çatıyor sıralaması düşsün diye.
Evet.Bakugo muhabbetiyse o da saçmaydı zaten.
Kendi aklınca Deku'ya saygı gösteriyor işte. Ama o saçmalığı yapmasına gerek kalmadı.Bakugo kaç yaşına gelmiş hâlâ bağırıyor millete. Deku'nun özgünlüğünün gitmesini kaldıramamış salça oluyor sağa sola.
Bu olay hariç Deku'nun ne babasını görebildik ne Uraraka ile olan ilişkisini. Son bölümlerde durduk yere yeni karakter soktu bir de hikayeye. Şu ailesiz çocuğun dramasını okumamıza gerek yoktu. Daha önemli şeyler gösterilebilirdi.Bir shounenin yine berbat bir sonla bitişini izledik.
Seviyorlar bu sporu. Ajajajaja Togashi'nin ömrü yeter mi bilmiyorum ama Hxh'den ayni performansi bekliyorum.Bu olay hariç Deku'nun ne babasını görebildik ne Uraraka ile olan ilişkisini. Son bölümlerde durduk yere yeni karakter soktu bir de hikayeye. Şu ailesiz çocuğun dramasını okumamıza gerek yoktu. Daha önemli şeyler gösterilebilirdi.
Onun ömrü yetmez bence ama kötü bir son yapmaz gibi geliyor bana çok düşünen birisi eserinin üstüne. Aklında üç son vardı bana bir şey olursa bunu son kabul edin diye yazdığı şey kötüydü ama.Seviyorlar bu sporu. Ajajajaja Togashi'nin ömrü yeter mi bilmiyorum ama Hxh'den ayni performansi bekliyorum.
Fma dışında tatmin eden bir sey gormek istiyorum.Onun ömrü yetmez bence ama kötü bir son yapmaz gibi geliyor bana çok düşünen birisi eserinin üstüne. Aklında üç son vardı bana bir şey olursa bunu son kabul edin diye yazdığı şey kötüydü ama.
Mangasını bilmem ama FMAB animesi hala bir numara benim için.Fma dışında tatmin eden bir sey gormek istiyorum.
Brotherhood benim top 3 e girer. Animesi baya kaliteliydi.Mangasını bilmem ama FMAB animesi hala bir numara benim için.