Son 5 bölüm yok bende. Bitince bakarım belki diyordum.
Son 5 bölüm yok bende. Bitince bakarım belki diyordum.
Seride 16 yaşındaki kızın çıplak çizilip kapak yapıldığı var çok da umursadıklarını sanmıyorum...Geçelim bu işi, çocuk gibi görünüyor ama 22 yaşında... Basbaya neye hizmet ettiği belli.
100 yaşında loli gördüm, Japonlar için normal şeyler.Adam 32 kız 22 yaşında.
Mağdur yoksa suç da yoktur mantığıyla yapıyorlar bunu.Seride 16 yaşındaki kızın çıplak çizilip kapak yapıldığı var çok da umursadıklarını sanmıyorum...
R.Kenshin mangakası karısıyla birlikte şu an manga çiziyor. Garip mevzular:/Mağdur yoksa suç da yoktur mantığıyla yapıyorlar bunu.
Japon'un ahlaksızlığı...Seride 16 yaşındaki kızın çıplak çizilip kapak yapıldığı var çok da umursadıklarını sanmıyorum...
Mağdur yok da, çevrelerinde bildiğin suç işleyen insan olunca çok kötü düşünceler aklıma geliyor. Oda ve bunlar kendi aralarında ezoterik bir cemiyet kurmuş olabilirler. :/Mağdur yoksa suç da yoktur mantığıyla yapıyorlar bunu.
Valla nerdeyse her seride var ki bütün Japonya toplaşmış herhalde.Japon'un ahlaksızlığı...
Mağdur yok da, çevrelerinde bildiğin suç işleyen insan olunca çok kötü düşünceler aklıma geliyor. Oda ve bunlar kendi aralarında ezoterik bir cemiyet kurmuş olabilirler. :/
2000'lerin başına kadar çoluk çocuk ayırmıyorlardı erotik içeriklerinde. 2010'ların başında ancak manga/animeye sıkıştırılabildiler.R.Kenshin mangakası karısıyla birlikte şu an manga çiziyor. Garip mevzular:/
hocam tercih meselesi , olgun veya yada büyük erkeklerde hoşlanabilir.Geçelim bu işi, çocuk gibi görünüyor ama 22 yaşında... Basbaya neye hizmet ettiği belli.