Stain ve Aizen'den birinin birinci olması gerekir.Listeye bak. Bakugo nasıl 1 olmuş. Bomboş bir karakter.
1 olmayı hak eden tek karakter Mirio'dur.
Stain ve Aizen'den birinin birinci olması gerekir.Listeye bak. Bakugo nasıl 1 olmuş. Bomboş bir karakter.
1 olmayı hak eden tek karakter Mirio'dur.
Bu yazarların kronik sorunu heralde ben anlayamıyorum hepsinin vücutta problemi çıkıyor.Horikoshi'nin omzunda problemler başlamış. Son bölümün 9 sayfa olmasından bir şeylerin yolunda gitmediği belliydi zaten.
Haftalık manga yetiştirmeye çalışmak sıkıntılı iş ya. Sağlıksız bir yaşam şekli olduğu açık.Bu yazarların kronik sorunu heralde ben anlayamıyorum hepsinin vücutta problemi çıkıyor.
Bir kaç adet belgesel tarzı videolar var. Mangakaların bir günü nasıl geçiyor diye. Çok tanınmayan Mangakaları konu alıyorlar tabii efor aynı. O koşuşturma içerisinde yaptıkları çalışmalar çok zor. AnlayabiliyorumBu yazarların kronik sorunu heralde ben anlayamıyorum hepsinin vücutta problemi çıkıyor.
Öyle de buna karşın iyi bir gelir elde ediliyor , kişinin tercihi isterse ayda bir de yapabilir ki örnekleri var. Daha ağır koşullarda daha ağır işler yapıp çok daha düşük ücret alanlar var.Haftalık manga yetiştirmeye çalışmak sıkıntılı iş ya. Sağlıksız bir yaşam şekli olduğu açık.
Adam 32 kız 22 yaşında.
Geçelim bu işi, çocuk gibi görünüyor ama 22 yaşında... Basbaya neye hizmet ettiği belli.Adam 32 kız 22 yaşında.