En azından dürüstçe oldu böyle boşverÇok belli oldu Zoro hater'ı olduğum ya... Neyse, olsun bakalım. Bakalım artık. Teşekkür ettim.
En azından dürüstçe oldu böyle boşverÇok belli oldu Zoro hater'ı olduğum ya... Neyse, olsun bakalım. Bakalım artık. Teşekkür ettim.
Şu ana kadarki emeklerin için teşekkürlerBölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
Bir Not: @Kuroro 'cuğum 4 bölüm kadar ilk mesaja eklenmemişti, onları da ekleyiver sana zahmet, belki birinin işine yarar.
Rica ederim.Şu ana kadarki emeklerin için teşekkürler
Sen de bir karar ver. Dur senin seveceğin şekilde yanıt vereyim. Evet kardeşim. Boşluktaydın ama bugün kurtuluyorsun.Boşlukta gibiyim harbiden.
Boşluktayım derken 925. bölümü okuyordumda o yüzden yazdım. Senin mesajını görmemiştim. Analizi mi bıraktın, ne güzel. xdRica ederim.
Sen de bir karar ver. Dur senin seveceğin şekilde yanıt vereyim. Evet kardeşim. Boşluktaydın ama bugün kurtuluyorsun.
Ne oldu işe mi başladın yaBölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
Bir Not: @Kuroro 'cuğum 4 bölüm kadar ilk mesaja eklenmemişti, onları da ekleyiver sana zahmet, belki birinin işine yarar.
Çok mühim detaylar değildi zaten, boş ver.@amaneden Üstad bizim göremediğimiz yerler oluyordu ve sayende eksikleri gideriyorduk kötü oldu böyle bırakman üzdün.
Hah şöyle.Boşluktayım derken 925. bölümü okuyordumda o yüzden yazdım. Senin mesajını görmemiştim. Analizi mi bıraktın, ne güzel. xd
İyi ettin.Ne oldu işe mi başladın ya
Kararının arkasında değilim, ama kendine daha fazla vakit ayırmanı taktir ettim
Not: Yazının içeriğini de pek okumadım bu arada
Şu zamana kadar yaptığın 29 analiz için tekrardan teşekkürler. Bayadır uğraşıyorsun, şevkinin kırılmasını da anlayabiliyorum. Yine iyi idare ettin bence. Bir gün içinde tekrardan analiz yapma aşkı yeşerinceye kadar beklemedeyiz, emeğine sağlık Albatros.Bölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.