Önce modluk şimdi bu ha. Ama analiz işi benim gibi tembel bi adama gelmez. Ben yazana kadar diğer sayı çıkar onu okur millet sdfnsnfDüşünmüyor değilim.Büyük oyunu çözmüşsün, gördüm. Top sende.
![]()
Öyle bir şey yapacaksan wp geçmeden kaybolma.

Önce modluk şimdi bu ha. Ama analiz işi benim gibi tembel bi adama gelmez. Ben yazana kadar diğer sayı çıkar onu okur millet sdfnsnfDüşünmüyor değilim.Büyük oyunu çözmüşsün, gördüm. Top sende.
![]()
Bi analiz zevkimiz vardiBölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
![]()
Bir Not: @Kuroro 'cuğum 4 bölüm kadar ilk mesaja eklenmemişti, onları da ekleyiver sana zahmet, belki birinin işine yarar.![]()
O7.Bölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
![]()
Bir Not: @Kuroro 'cuğum 4 bölüm kadar ilk mesaja eklenmemişti, onları da ekleyiver sana zahmet, belki birinin işine yarar.![]()
Seni eline her iş yakışır, rahat ol.Önce modluk şimdi bu ha. Ama analiz işi benim gibi tembel bi adama gelmez. Ben yazana kadar diğer sayı çıkar onu okur millet sdfnsnf
Öyle bir şey yapacaksan wp geçmeden kaybolma.Vodefone değilim ama idare edeceksin artık.
Teşekkür ederim ama pek sanmıyorum.Bi analiz zevkimiz vardi. Uzdun bizi reis. Son derece yanlis bir karar almissin lutfen bir an once silkelen ve kendine gel
.
Sen bu işi gercekten iyi yapiyordun o yuzden ozel bir sebebi yoksa tekrar analizlerini yapmani rica ediyorum![]()
Poh pohcu şovu değil mi bu ya xDBölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
![]()
Poh pohcu şovu ne la. xdPoh pohcu şovu değil mi bu ya xD
Ponçik yerlerine Pandaman sıkıştırdığım niye bıraktın lan![]()
Ablan star bebeğin tarzı bırakıyorum dedin ya sonra ben de dahil herkes poh pohcu şovu yaptık sana işte üzülmüşüz gibi sdfhgfhsdhkjPoh pohcu şovu ne la. xd
Pandaman göremeyince istifa ettim. asşfkiaslfsa
Momo var. Momo vereyim abime?Pandaman göremeyince istifa ettim. asşfkiaslfsa
Aa gerçekten ağlıyorsunuz sanmıştım.Ablan star bebeğin tarzı bırakıyorum dedin ya sonra ben de dahil herkes poh pohcu şovu yaptık sana işte üzülmüşüz gibi sdfhgfhsdhkj
Momo var. Momo vereyim abime?
Son kez hepsi için eline sağlık o vakitBölüme baktım. Benim dile getirmek istediğim pek fazla şeye sahip değil. Pek çok kişinin aksine beni heyecanlandıran bir yanı da olmadı zaten. Yazmaya giriştim de sonra olmayan bir şey söylemeyecek, bazı kişilerin göremediği pek fazla bir şey gösteremeyecek olmamla birlikte herhangi bir şey yazmamın da pek bir manasının olmadığını düşündüm. Zaten son zamanlarda pek kayda değer bir şey sunduğum yoktu. Bugüne dek okuyan, teşekkürünü eksik etmeyen herkese teşekkürler. Bundan sonra analiz yapacak olan herkese kolay gelsin. Haydi kalın sağlıcakla. Benden bu kadar.
![]()
Çok belli oldu Zoro hater'ı olduğum ya... Neyse, olsun bakalım.Son kez hepsi için eline sağlık o vakitÇok zaman alan bir şey olduğu bariz tabi, bir de her bölüm analiz yapmak zorunda hissetmen biraz angaryaya dönüştürmüş olabilir senin için. Hem öyle her hafta değil de istediğin zaman analiz yazsan böyle komple bırakmadan Zoro odaklı bölümleri atlayabilirdin ve şüphe çekmezdin
Bölüm yorumlarına çiziktirirsin artık bir şeyler içinden geldiğince.