Smoker 11 Ara 2018 #11 Kral Korsan dedi ki: @Smoker başka bölüm analizi yapıcakmısın yoksa tek seferlik miydi.? Genişletmek için tıkla ... Yapacağım.
Kral Korsan dedi ki: @Smoker başka bölüm analizi yapıcakmısın yoksa tek seferlik miydi.? Genişletmek için tıkla ... Yapacağım.
Euron Greyjoy 11 Ara 2018 #12 Analizler zaten güzel tek bir konuda toplanması da iyi olmuş. @amaneden @Smoker Elinize sağlık.
Demetreth 11 Ara 2018 #17 Aha ben de bunları arıyordum. Çok iyi oldu toplanması hemen okuyayım okuyamadıklarımı.
Blackraven 11 Ara 2018 #18 @amaneden analiz başı kaç para aliyon söleYazılarını zevkle okuyorum, aynen devam dostum
amaneden 11 Ara 2018 #19 Historia dedi ki: İlerde @amaneden i arthurla kapıştıracaz Genişletmek için tıkla ... İngilizce yazsam gör sen şenliği. Biz forumdaşlarımız için çalışıyoruz. Blackraven dedi ki: @amaneden analiz başı kaç para aliyon söleYazılarını zevkle okuyorum, aynen devam dostum Genişletmek için tıkla ... Nerede o günler? Herkese teşekkürler.
Historia dedi ki: İlerde @amaneden i arthurla kapıştıracaz Genişletmek için tıkla ... İngilizce yazsam gör sen şenliği. Biz forumdaşlarımız için çalışıyoruz. Blackraven dedi ki: @amaneden analiz başı kaç para aliyon söleYazılarını zevkle okuyorum, aynen devam dostum Genişletmek için tıkla ... Nerede o günler? Herkese teşekkürler.