Bence kutsal ejderler imajı çok zayıf bu da ne yazık ki serinin diğer yönlerinde de kendini gösteriyor. bkz. hancock'un kötü olduğunu göstermek için kedi teklemesi.Kutsallar sadece erkek değil.
Bence kutsal ejderler imajı çok zayıf bu da ne yazık ki serinin diğer yönlerinde de kendini gösteriyor. bkz. hancock'un kötü olduğunu göstermek için kedi teklemesi.Kutsallar sadece erkek değil.
Normalde katılırdım fakat bu seri bir istisna sırf aynı nefesi solumaktan bile çekinen kişilerin tecavüz olayına girmelerinin pek bir mantığı yok açıkçası ayrıca shirahoshi hancock ile aynı güzelliğe sahip denilmesine rağmen onu sırf köpekbalığıDostum yeterince ima var.
1. Kutsal ejderler hemşireyi güpegündüz kaçırdı. Her ne kadar evlilik maskesiyle de olsa bayağı bayağı tecavüz yani.
2. Hancock dünyanın en güzel kadınıyken ona sulanmamış olmaları zor.
3. Hancock bu olaylardan sonra erkeklerden tiksindim diyor. Sence Hancock neden erkeklerden tiksindi? Kutsallar sadece erkek değil.
Linlin'in küçğk çocukları kendinden geçip yediği ve farketmediği bir evrende.. Hancock'un tacize uğraması çok uç değil.Normalde katılırdım fakat bu seri bir istisna sırf aynı nefesi solumaktan bile çekinen kişilerin tecavüz olayına girmelerinin pek bir mantığı yok açıkçası ayrıca shirahoshi hancock ile aynı güzelliğe sahip denilmesine rağmen onu sırf köpekbalığı
( ne olduğunu tam hatırlamıyorum) havuzuna koyup ne olacağını görmek için istiyordu.
Uc nokta olması değil karakterlere ters düşen bir olay. Ayrıca şu durumuda göz önüne almak lazımLinlin'in küçğk çocukları kendinden geçip yediği ve farketmediği bir evrende.. Hancock'un tacize uğraması çok uç değil.
Hemşire?sırf aynı nefesi solumaktan bile çekinen kişilerin tecavüz olayına girmelerinin pek bir mantığı yok açıkçası
16 yaşındaydı en son. Kutsal ejderler erişkinlik yaşını esas alırlar mı emin değilim.1- hancock o zaman güzel denebilecek bir yaşta değildi onu ve kardeşlerini ırkından dolayı aldıklarını düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla bunum iççin Hancock'un özel ışın fırlatması gerekiyor.2- hancockun meyvesi ile bu dediğin olayın olması imkansız sonuçta direkt buna kalkışan kişiyi taşa dönüştürürdü ve o anda hemen hancock öldürülürdü.