İyi söylemişim.Makima'ya laf söyledin
İyi söylemişim.Makima'ya laf söyledin
Hancock hakkında iyi bir şey yazmaya çalışmadım. Ki bu yazdıklarımda kalıplaşmış şeyler değil, Hancock'u tanımlayan şeyler. Hiçbir vasfı yok dedi ben de taşıdığı bütün özellikleri saydım. Luffy'ye sağladığı fayda da ortada.Karı hakkında iyi bir şey yazayım derken hep kalıplaşmış şeyler yazdığının farkındasın değil mi ? Karakter ve misyon gibi şeyleri kastettiğini düşünüyorum @Yamato nun .
Sana ne lazımbaşka özellik yok işte
Canım. Güzelim. Kadının güzelliğini vasıf olarak kullanmak gibi bir şey yok zaten. Ama o güzellik kadının meyvesiyle birleşince önünde durabilecek insan sayısı nasıl azalıyor haberin var mı?luffyi impel downa götürmesi dışında 0 işte... buggy de savaş lorduydu, chinjao da kralların hakisi kullanıyodu. güzellik değerlendireceğim bir şey değil
kişilik, insanlık, güler yüz, sempatiklikSana ne lazım
ya gücüne laf etmedim gücünü neden savunuyorsun bana coby patlatçak zaten bunu ?Canım. Güzelim. Kadının güzelliğini vasıf olarak kullanmak gibi bir şey yok zaten. Ama o güzellik kadının meyvesiyle birleşince önünde durabilecek insan sayısı nasıl azalıyor haberin var mı?
Ayrıca İmpel Down'a götürmesi dışında diyon da kadının başka sahnesi mi var doğru düzgün? İşlendiği kadarıyla baya fayda sağladı. Benim de sevdiğim biri sayılmaz ama kadının potansiyeli çok yüksek. Bence zaten o yüzden Luffy'ye bu kadar aşık oldu. Serinin sonlarında meyvesini alacağız bu aşkın kadın boş kadın değil.
Kişilik lazım tabi.kişilik, insanlık, güler yüz, sempatiklik
Gücü çok iyi. PaCiFiSTA tEkLiYoRya gücüne laf etmedim gücünü neden savunuyorsun bana coby patlatçak zaten bunu ?
Yavrum güç de bir vasıf işte. Coby ağzından çıkan köpüklerle kimsenin ödünü patlatmasın da.ya gücüne laf etmedim gücünü neden savunuyorsun bana coby patlatçak zaten bunu ?
smoothie örneği veriyorum...Yavrum güç de bir vasıf işte.
Coby harbiden nasıl dövecek yav. Rebecca'nın yanında şekilden şekile girdi Hancock iki gülse mefta olur. Helmeppo öyle değildir umarım.Yavrum güç de bir vasıf işte. Coby ağzından çıkan köpüklerle kimsenin ödünü patlatmasın da.