Bir an Yamato'yu açıkladın sandım.şu kadının göğüsleri dışında hiçbir iyi/güzel yanı yok ama anlayamadığım şekilde herkes hastası. vasfı da yok hani.
yamato daha beter hancock en azından luffye faydası dokunduBir an Yamato'yu açıkladın sandım.
Karı hakkında iyi bir şey yazayım derken hep kalıplaşmış şeyler yazdığının farkındasın değil mi ? Karakter ve misyon gibi şeyleri kastettiğini düşünüyorum @Yamato nun .Çorbagül'üm kendisi hem savaş lordu, hem kraliçe hem de kral haki kullanıcısı.
Ayrıca seride dünyanın en güzel kadını diye tanınıyor ki meyvesinin kullanımı açısından büyük bir artı bu. Ne yaptım güzelim sen?
Makima hakkındaki düşüncelerimin aynısı.şu kadının göğüsleri dışında hiçbir iyi/güzel yanı yok ama anlayamadığım şekilde herkes hastası. vasfı da yok hani.
yo bence hancockun hiçbir sevilebilecek tarafı yok. kişilikten sınıfta kalıyor zatenŞu an sakinliğimi koruyorum ? Evet evet büyük ihtimal Yamato'nun çıkışından dolayı biraz ona dikkat çekilsin diye yapmıştır. Aynenn ohh rahatladım şimdi
başka özellik yok işteÇünkü o güzel
luffyi impel downa götürmesi dışında 0 işte... buggy de savaş lorduydu, chinjao da kralların hakisi kullanıyodu. güzellik değerlendireceğim bir şey değilÇorbagül'üm kendisi hem savaş lordu, hem kraliçe hem de kral haki kullanıcısı.
Ayrıca seride dünyanın en güzel kadını diye tanınıyor ki meyvesinin kullanımı açısından büyük bir artı bu. Ne yaptın güzelim sen?
Taş ol kas-çocukMakima hakkındaki düşüncelerimin aynısı.
Yok Boa'ya nötürüm ben.Taş ol kas-çocuk
Makima'ya laf söyledinYok Boa'ya nötürüm ben.