Yapma ya forumun yarısı çöp, iğrenç diyorAbartılıyor çok fazla.
Yapma ya forumun yarısı çöp, iğrenç diyorAbartılıyor çok fazla.
Kadının gücü ve insanların ondan beklentilerine göre balon dedim. Arkasına da tıpkı memeleri gibi yazdım. Yani ne kadar meme meraklısıymışsınız hemen meme savunuyorsunuz . Hancock’a komple balon dedim hala memedesiniz aloooFairy Tail karakterleri varken Hancock'a valon yakıştırması yapmak pek doğru olmaz.
Mashima fanı olunca doğal olarak bazı şeylerin meraklısı oluyorsun.Kadının gücü ve insanların ondan beklentilerine göre balon dedim. Arkasına da tıpkı memeleri gibi yazdım. Yani ne kadar meme meraklısıymışsınız hemen meme savunuyorsunuz . Hancock’a komple balon dedim hala memedesiniz alooo
Anket sonuçlarını da mı görmüyorsun yüzde 75'i seviyormuş ?Yapma ya forumun yarısı çöp, iğrenç diyor
E Hancocka herkes balon diyor. Sıkıldım itiraz etmekten herkes Balon olduğunu düşünüyor ama Balon nasıl yani. Herkes millet abartıyor diyor ama kitlenin kendisi hakkında tek düşüncesi bu ??? Beynim yanıyor benim gel 94 sayfayı tek tek okuyalım. İlk yorumlar hariç herkes Hancock gömüyor azınlık kısımda ben ve bir kaç kişi övüyor işte.Kadının gücü ve insanların ondan beklentilerine göre balon dedim. Arkasına da tıpkı memeleri gibi yazdım. Yani ne kadar meme meraklısıymışsınız hemen meme savunuyorsunuz . Hancock’a komple balon dedim hala memedesiniz alooo
Benzer anket sonucu Sanji'nin konusunda da var ama durumu görüyorsun.Anket sonuçlarını da mı görmüyorsun yüzde 75'i seviyormuş ?
Güç olarak abartıldığını düşünüyorum zaten.
2009 konusu, Bu kadar seveni var tek niye boğuşuyorum o zaman bu konuda. Hem abartıldığını çok yazanı olması ile seveninin çok olması doğrudan ilişkili değil. Mesela ben Sanjiyi severim ama kendisi koca bir çöpAnket sonuçlarını da mı görmüyorsun yüzde 75'i seviyormuş ?
Güç olarak abartıldığını düşünüyorum zaten.
Sanji avatarı kullanıp çöpte demezsin ya...2009 konusu, Bu kadar seveni var tek niye boğuşuyorum o zaman bu konuda. Hem abartıldığını çok yazanı olması ile seveninin çok olması doğrudan ilişkili değil. Mesela ben Sanjiyi severim ama kendisi koca bir çöp
Rezalet şu durum ya zaman atlaması sonrası Nami'yi gençliğe yeni yeni adım atan erkek çocuklarının cinselliği daha erken keşfetmesi için çiziyor sanki.Kadın hep büyük memeliydi. Robin, Nami gibi ufak memeli kadınların bir anda Karpuz gibi memeye sahip olması bence daha absürt. Nami, Sadi'den daha büyük bir cinsel obje One Piecete
Beklentileri karşılayacak kadar güçlü bir karakter değil. İçi dolu bir karakter de değil. Luffy ile birşeyler yaşanası da mümkün değil. Güç olarak Jinbe ayarında falandır. Serideki en güçlü 2. Kadın karakter bu çıkarsa cidden üzülürüm bu arada.E Hancocka herkes balon diyor. Sıkıldım itiraz etmekten herkes Balon olduğunu düşünüyor ama Balon nasıl yani. Herkes millet abartıyor diyor ama kitlenin kendisi hakkında tek düşüncesi bu ??? Beynim yanıyor benim gel 94 sayfayı tek tek okuyalım. İlk yorumlar hariç herkes Hancock gömüyor azınlık kısımda ben ve bir kaç kişi övüyor işte.