RaporladımBalon. Memeleri gibi.
Meme büyütme ameliyetı geçiren Nami ve Robin ile karıştırdın heralde.Balon. Memeleri gibi.
Oda göğüs ölçüsünün 111 oldugunu söylemiş. Balon değilde nedir bu.Meme büyütme ameliyetı geçiren Nami ve Robin ile karıştırdın heralde.
Büyük memedir...Oda göğüs ölçüsünün 111 oldugunu söylemiş. Balon değilde nedir bu.
Kadın hep büyük memeliydi. Robin, Nami gibi ufak memeli kadınların bir anda Karpuz gibi memeye sahip olması bence daha absürt. Nami, Sadi'den daha büyük bir cinsel obje One PieceteOda göğüs ölçüsünün 111 oldugunu söylemiş. Balon değilde nedir bu.
Ben sonradan büyük memeli oldu demedim ki zaten.Kadın hep büyük memeliydi. Robin, Nami gibi ufak memeli kadınların bir anda Karpuz gibi memeye sahip olması bence daha absürt. Nami, Sadi'den daha büyük bir cinsel obje One Piecete
Bence çok absürt bir göğüs boyutu yok ama sen bilirsinBen sonradan büyük memeli oldu demedim ki zaten.
Fairy Tail karakterleri varken Hancock'a valon yakıştırması yapmak pek doğru olmaz.Oda göğüs ölçüsünün 111 oldugunu söylemiş. Balon değilde nedir bu.