Şu tekmeyi keşkem bana atsa.........Değil. Diyelim ki Nami klonu, bunun alnını karpuz gibi yarmasıyla ilgisi nedir?
Tam o resmi atıyordum.
@Yubashiri-sama Coby mi tekme atsın, yoksa Yamato alnını mı yarsın?
Şu tekmeyi keşkem bana atsa.........Değil. Diyelim ki Nami klonu, bunun alnını karpuz gibi yarmasıyla ilgisi nedir?
Tam o resmi atıyordum.
@Yubashiri-sama Coby mi tekme atsın, yoksa Yamato alnını mı yarsın?
Aşk her şeyi affeder mi...Luffy için iyi oluyor zaten, aşk değiştiriyor. Zamanla bu işler. Luffy dışında iyi değil. Luffy'e iyi.
Senden beklemezdim be reis... Cidden Hancock mu? :/Şu tekmeyi keşkem bana atsa.........
İyi birisi kabul edeceksin.Korsan için anormal değildir. Üstte dediğim gibi. İyi biri değil diye diyorum ben bunları
Mümkün. Luffy'e yardımı büyük olduğu için eder, Ceasar bile tayfaya gelsin deniyordu Hancock niye affedilmesin? Ceasar gibi tipsiz de değil. Ayrıca Hancock'un felsefesi çok da saçma değildi. Güzellik pek çok şeyin kapısını açar.Aşk her şeyi affeder mi...
Bizim Linlin de aşık olsun, kirli geçmişini geride bıraksın ?
Azgın boğa ile minnacık kedi aynı şey mi
Luffy ile benziyorlar.
Hancock'da sonra o kediyi alıp evlat edinmişse, tam olur.
Bakış açına göre değişir. Burada çok enteresan şeyler söyleniyor söylenen en enteresan şey benimkisi değildir bence.Azgın boğa ile minnacık kedi aynı şey mi
Dio-sama kötü diye geçmesine rağmen köpecik öldürmesini bahane edip laf ediyorlar. Hancock'a iyi diyorlar uncle. Üzüyor bu beni Yoksa kediler önemsiz miMümkün. Luffy'e yardımı büyük olduğu için eder, Ceasar bile tayfaya gelsin deniyordu Hancock niye affedilmesin? Ceasar gibi tipsiz de değil. Ayrıca Hancock'un felsefesi çok da saçma değildi. Güzellik pek çok şeyin kapısını açar.
Aşk her şeyi affetmez ama insanı değiştirir evet iyi olduğunu iddia etmek güç ama ben Luffy vesilesiyle iyi birisine dönüşeceğini düşünüyorum. Mesela Doflamingo iyi birisi değil ama arka planda kötü olmasına neden olan güçlü sebepleri var. Hancock'un yaşadıklarından ötürü böyle olmasını bu yüzden anlayabiliyorum. Mesela Law'da yaşadıkları vasıtasıyla kötü ve psikopat birisi olacaktı ama Corazon ile karşılaşıp bu yoldan döndü benim için Hancock, Luffy ilişkiside böyledir.Aşk her şeyi affeder mi...
Bizim Linlin de aşık olsun, kirli geçmişini geride bıraksın ?
Meşrebine göre. Bir gemi dolusu çocuk katleden Sakazuki'ye de melek diyor bu forum, şaşırılacak bir şey yok. Sanki tek saçmalık Hancock gibi davranmak asıl iki yüzlülük.Dio-sama kötü diye geçmesine rağmen köpecik öldürmesini bahane edip laf ediyorlar. Hancock'a iyi diyorlar uncle. Üzüyor bu beni Yoksa kediler önemsiz mi
Yav her fatih hakisine sahip karakterin sevilmesi mi lazım Luffy'e de yanık olduğundan yardım etti tanıyana kadar köpek çekiyordu1. Seride güçlü kadın karakter eksikliği var. Kendisi güçlü
2. Fatihin Hakisi kullanabilen 2 Kadından birisi
3. Luffy'e İmpel Down'a sızması konusunda yardım etmiş. Konumunu önemsemeden. Ünvanını riske atan hareketlerde bulunmuştur.
4. Kardeşleriyle beraber üzücü bir geçmişe sahip