Şu amiral adayı kadınla vs atsalar güzel olur aslındaHancock'u anca amiral gelirse yakalar. Koby'nin yakalaması mümkün değil.
Şu amiral adayı kadınla vs atsalar güzel olur aslındaHancock'u anca amiral gelirse yakalar. Koby'nin yakalaması mümkün değil.
Böyle düşünmemin sebebi 956. bölüm. Sebepleri:Öyle olursa Oda gözümde çok itici olur. Kadınlar yani hiç mi güçlü olamaz abi.. Big Mom en rezil olan İmparator. Boa Hancock yakalansa Smoothie kalıyor oda en vasıfsız Yonko kumandanı.. Tsuru emekli zaten.. Bu yeni amiral adayınıda rezil etmez umarım... :/
O amiral adayları hiç gelecek gibi durmuyor valla. Bir Fuji'yi yolda giderken gördük. Belki o gider Hancock'a. Öteki türlü ya bu Vegapung'ın yeni icadı baya güçlü çıkar alırlar yada Hancock yakalanmaz.Şu amiral adayı kadınla vs atsalar güzel olur aslında
Biliyorum, sırf övmek için "acelesi olsa bile kendisini kurtaranları kurtarmayı seçer" demen karşılığında dedim.Bon Clay'i niçin orada bıraktığını biliyon di mi? Normalde geri dönecekti. Jinbei karşısına çıkıp, sana bir fırsat yaratıp abini kurtarabilmen için kendini feda etti diyor. Aynı şekilde Bon Clay da den den mushi'den benzer şeyleri söylüyor. Buna rağmen canı sıkıla sıkıla Ace'i kurtarmak için arkada bırakıyor. Yani sırf bir şeyler yazmış olmak için mesaj atmayın yav.
Orada genel bir ifade olarak söylemedim onu. Hancock karşısında böyle davrandı. Hiç şüphesiz Hancock'u en etkilediği sahnelerden biridir. Ayrıca Bon Clay'deki durum ile pek de benzer değil. Ben anlamadım şimdi sen Luffy'nin bu davranışının Hancock'u etkilemede bir rolü olmadığını mı söylüyorsun? Nesi yalan yanlış? Adam kendi yararı yerine kendisini kurtaranların yararı için karar veriyor. Ace olayında ise kendi yararı yine yok. Sırf muhalefet olmak için yorum atmayın gözünüzü seveyim.Biliyorum, sırf övmek için "acelesi olsa bile kendisini kurtaranları kurtarmayı seçer" demen karşılığında dedim.
Sırf övmek için övmeyin, biraz düşünün, sonra övün.
Ki bence de gitmesi gerekiyordu Luffy'nin senin dediğinin yalan/yanlış olduğu bir örnek verdim sadece.
Ve alabasta da var tabiki...