Şu hareketi yapmadığı sürece hakisinin yetmeyeceği adam yoktur.![]()
Geyik kısmına Hancock'un alnı diye konu açsam mı diye bir an düşündüm çok saçma olur diye vazgeçtim.Ne diyorsun tutar mıydı ?

Şu hareketi yapmadığı sürece hakisinin yetmeyeceği adam yoktur.![]()
Aslında takılınan alnı değil kişiliği, içinin pisliği alnına yansımış deyip çekiliyorum :dGeyik kısmına Hancock'un alnı diye konu açsam mı diye bir an düşündüm çok saçma olur diye vazgeçtim.Ne diyorsun tutar mıydı ?Alnı sorun eden kaç kişi varmış diye görmek için.Olumsuz seçeneği oylayanlar Konya Ovası gibi seçeneğini işaretleyecekti.
![]()
Eee güncel Saka harcar bu 5liyi zatensjwjwnanamnwRoger vs Kizaru kadar uçuk bir iddia değilRoger'ın Kizaru'nun en kötü dengi olan adama yaptığı muamele ortadaydı
Akainu vs Kata,Marco,Beckman,King,Shiryu konusu ise apayrı bir seviye.
Seni köle diye damgalasınlar,eğlencesine meyve yedirsin seks işçisi gibi kullansınlar,hayvandan az değer versinler.Adamın biri gelip seni kurtarsın,hayat versin sen de git kedi tekmele,milleti sosyal makam üzerinden göm.Aslında takılınan alnı değil kişiliği, içinin pisliği alnına yansımış deyip çekiliyorum :d
Cobi bile yiyor Hancock ablasını dimi ?Smoothie alın genişiğini yarı yarıya kısaltır bu ablamızın![]()
Coby ne kadar p.up alırsa alsin şu anda alması imkansiz. Oda zaten ona aldirtmayacagani kendisi de kabul etti. 956 da koramiral yazdigi coby icin tumamiral diye duzellttirdi. Hancocu almak icin amiral ya da gion gibi amiral adayi yollamak lazim.Cobi bile yiyor Hancock ablasını dimi ?![]()
Kişiliği acıklı geçmişinden dolayı işte nefret kusan birine dönüşmüş.Diğer ada halkı erkeklerden nefret etmiyordu diye hatırlıyorum ha belki hiç bilmedikleri içindir. Luffy hizaya çoktan getirmiştir ama o mesajı verdi zaten.Aslında takılınan alnı değil kişiliği, içinin pisliği alnına yansımış deyip çekiliyorum :d
Bu 5 liyi harcayabilecek bir çar yok Opta.Eee güncel Saka harcar bu 5liyi zatensjwjwnanamnw
Coby'yi bilmem ama Smoothie yer.Cobi bile yiyor Hancock ablasını dimi ?![]()
Muhtemelen rocks ın karşısında 5 kage vs madara olurlar.Bu 5 liyi harcayabilecek bir çar yok Opta.
Coby'yi bilmem ama Smoothie yer.