Kedinin tepkisi efsane yav.Umarım Coby veya başka birisi şu kediye attığı gibi buna da tekme atar. En kötü kişiliğe sahip karakterlerden birisi.
Kedinin tepkisi efsane yav.Umarım Coby veya başka birisi şu kediye attığı gibi buna da tekme atar. En kötü kişiliğe sahip karakterlerden birisi.
Chopper'a da tekme atar mı acaba.Kedinin tepkisi efsane yav.
Umarım atar. Chopper ve Luffy'nin hatta tüm tayfanın tepkisini merak ediyorum. Sanji'nin belli de diğerlerinin güzel olur.Chopper'a da tekme atar mı acaba.
Bu sahneyi yeni gördüm evet kedi sahibi biri olarak bu narsist aşüfteyi kınıyorumUmarım Coby veya başka birisi şu kediye attığı gibi buna da tekme atar. En kötü kişiliğe sahip karakterlerden birisi.
Hancock Wano'ya gelince kim kimi yiyor görürüzSmoothie yer bunu.
Smoothie alın genişiğini yarı yarıya kısaltır bu ablamızınHancock Wano'ya gelince kim kimi yiyor görürüz
Yabancı forumlar dediğin yerlerde Akainu 5 tane sağ kol alıyor.Kizaru ayna dünyasında Roger'ı gömüyor.Yabancı forumlarda yc2-yc1 ayarı olduğu tartışılırken burada yc4 etmeyeceğini düşünenler var
Yabancı forumlardaki güç algısı o kadar çöp ki inanamazsın.Yabancı forumlarda yc2-yc1 ayarı olduğu tartışılırken burada yc4 etmeyeceğini düşünenler var
Orası çöpse artık burası ne oluyor çok merak ediyorum.Çöpün üzeri bir terim varsa koyabilirsiniz.Yabancı forumlardaki güç algısı o kadar çöp ki inanamazsın.