Urahara
Isshin
Yoruichi
Gin
Zangetsu veya Mayuri(Shurorororo)
Isshin
Yoruichi
Gin
Zangetsu veya Mayuri(Shurorororo)
Seni can evinden vuran soruyu sorayım o zaman.Bleach'i, Aizen saçmalığından sonra ne okudum ne de animesini izledim. Seriiyi sonuna kadar takip edenler ise çoğunlukla pek memnun değil.
Evet, kılıç ustası severim ama hepsini de değil Mesela Kinemon, bu adam şu haliyle Mihawk'ı alt edip en iyi olsa yine sevmem :/ Kenpachi'nin ise deli ruhu ve karakter tasarımı beni kendine çeker, diğerleri ona göre çok klişe değil mi :/
Bana bu soruyu sormamalıydın :/Seni can evinden vuran soruyu sorayım o zaman.
Zaraki mi Mihawk mı bir tanesini seçmek zorunda olsan hangisini seçerdin ?
Diyorsun ki karakter önemli. Haklısın.Bleach'i, Aizen saçmalığından sonra ne okudum ne de animesini izledim. Seriiyi sonuna kadar takip edenler ise çoğunlukla pek memnun değil.
Evet, kılıç ustası severim ama hepsini de değil Mesela Kinemon, bu adam şu haliyle Mihawk'ı alt edip en iyi olsa yine sevmem :/ Kenpachi'nin ise deli ruhu ve karakter tasarımı beni kendine çeker, diğerleri ona göre çok klişe değil mi :/
Zaraki kılıçsız döver Mihawk'ı.Bana bu soruyu sormamalıydın :/
Mihawk olurdu cevabım.
Yüksek Lisans düşünenleri şöyle alalım ;Zaraki kılıçsız döver Mihawk'ı.
Ben orada varım sanıyordum yav. Alla alla.Yüksek Lisans düşünenleri şöyle alalım ;
aaaaa biricik aşkımı unutmuşummmZangetsu, Kenpachi, Urahara, Ulqiorra, Aizen
O adam da fena değil, karakter tasarımı vs. İyi ama bi Kenpachi değilDiyorsun ki karakter önemli. Haklısın.
Fakat Bleach'de "bana göre" göz önünde olan karakterler çok klişe değil.
http://bleach.wikia.com/wiki/Shunsui_Kyōraku
mesela.