Edwar D. Newgate 2 Nis 2018 #94 Shunsui Kyoraku İchigo Grimmjow Zangetsu Shinji hirako Bonus:Kensei reiz
UranyumX 2 Nis 2018 #96 Avatarımdan anlaşılacağı üzere 1- Gin 2- Zaraki 3- Aizen 4- Yamamoto Emmi 5- Yok
Madao 2 Nis 2018 #98 1-- Zaraki Kenpachi 2--ichimaru Gin 3--Mayuri Kurotsuchi 4--Kyouraku Shunsui 5--Ulquiorra
Millennium Wizard 2 Nis 2018 #99 Yahu seri devam ederken sürekli sövüyordunuz şimdi de habire bleach konuları hortlatılıyor.Vallahi anlayamıyorum sizleri.
Yahu seri devam ederken sürekli sövüyordunuz şimdi de habire bleach konuları hortlatılıyor.Vallahi anlayamıyorum sizleri.
Cavitq11 2 Nis 2018 #100 Millennium Wizard dedi ki: Yahu seri devam ederken sürekli sövüyordunuz şimdi de habire bleach konuları hortlatılıyor.Vallahi anlayamıyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Bir şeyi kaybetmeden değerini anlayamazsın
Millennium Wizard dedi ki: Yahu seri devam ederken sürekli sövüyordunuz şimdi de habire bleach konuları hortlatılıyor.Vallahi anlayamıyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Bir şeyi kaybetmeden değerini anlayamazsın