Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Outlaw

Bayağıdır okumuyordum tekrardan başladım dün. Unuttuğum bir mevzu var. Bu Sternritterleri A-B-C diye sıralamışlar ya. Bu bir güç sıralaması mı? yani A en güçlü, Z en güçsüz mü oluyor? yoksa alakasız mı?

Birisi Zaraki'yi iyileştirmiş anlaşılan o yüzden epey bir şaşırıyorlar.Mayuri kendiyle beraber yenilemiş olabilir adam bu işlerde epey hızlı.Orihime seçeneği ise pek makul gelmiyor.

Tahmin edildiği gibi Yammy benzeri elitimiz haliyle kaba kuvvet aşkıyla yanıp tutuşan Zaraki'ye düşmüş.Şu yenilenme olayı olmasa teke tekte şansı daha yüksekti ama bu tarz garip yetenekler de olduğu için diğerlerinden illa ki bir müdahale olur.Kralın uzvu olduğu için tanrısal yeteneklerin sınırı yok yumurtadan herşey çıkabilir.Tabii işin büyük kısmını Zaraki üstlenir.O da Zaraki'nin büyüklüğünü gösteriyor.

Birde yıllardır tartışılan Zaraki'nin kılıcı mevzusuna değinmiş mangaka.Salınmış halde gezdiği sanılıyordu ama öyle değilmiş.Fakat böyle düşünülmesi çok normal.Zira gotei 13 kaptanları bile böyle düşünüyorlarmış. :D
Zanpaktonun ilk hali değildi eskisi muhtemelen.Orjinal hali değildi yani.Kılıcı Yumichika gibi farklı bir biçimde kullanıyor olmalı.Yumichika da milleti shikai açtım diye bu şekilde kandırıyordu.

Bayağıdır okumuyordum tekrardan başladım dün. Unuttuğum bir mevzu var. Bu Sternritterleri A-B-C diye sıralamışlar ya. Bu bir güç sıralaması mı? yani A en güçlü, Z en güçsüz mü oluyor? yoksa alakasız mı?
Alakalı gibi duruyor ama değil rastgele.Eski alman alfabesi falan filan kullandıysa onu bilemiyorum.Araştırmak lazım ama pek sanmıyorum.Tabii A en güçlü B sağ kolu yine de.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yami

Shuusuinin vs attigi bolume baktimda rakibiyle kim karsilassa yenemezmis. Yamamato bile birsey yapamazdi. Benim fikrim bu. Zaten tanrisal guclerini kaybetmesi icin bir aile drami ve garip bir katana ekledi seriye. Shuusinin bankaisi gercekten dehset verici. Cakma tanriya islemedi zaten hic bi shinigaminin bankaisinin isleyecegini sanmiyorum. Reyizin bankaisinin alan genisligi olsun, ozellikle shinigami icin duyulari olan varlik icin kurtulunmasi acayip zor. Benim degerlendirmem bu yonde. Sadece, ne bankainin nede kidonun ise yaradigi bir varliga denk geldi o kadar.

karolla

Zaraki için bleace başladım. Yıllar oldu hala bankai açmadı. Açsa da şu seri de bitse de kurtulsak. Geriye toriko berserk one piece kalsın.

Bleach'in sonunu açıklıyorum Zaraki hırpalandikça hırpalanır en sonunda başını kaldırıp bankai der bir an için dünyanın dönüşü durur zaraki bankai saldikdan sonra dünya bu salınımı kaldıramaz ve patlar tüm karakterler tahtalı köyü boylar ve seri biter :)

Bleach'in sonunu açıklıyorum Zaraki hırpalandikça hırpalanır en sonunda başını kaldırıp bankai der bir an için dünyanın dönüşü durur zaraki bankai saldikdan sonra dünya bu salınımı kaldıramaz ve patlar tüm karakterler tahtalı köyü boylar ve seri biter :)
Zaten hepsi şuan tahtalı köyde değil mi.

Vay be. Bu hafta kötü manga bölümü yok anlaşılan. Denilen ve tahmin edilen doğru çıktı Yachiru Zaraki'nin kılıcıymış ve sonraki bölümde bankai var :fool:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık