Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Bleach'de ölen nereye gidiyor?
Ruh parçacıklarına dönüşüp ssnin yapıtaşına katılıyor Shinigami ve rukongai vatandaşları ssde öldükleri zaman.İnsan ve hollowlar cehennem yada ssye gidiyorlar.Quincyler hakkında net bir bilgi yok.

Yanlış hatırlamıyorsam şu an bu şekilde.

Bu hafta mayuri ilacı test etmiş gibi görünüyor.Konuşma yok diyenler için doyurucu bir bölüm olmuştur umarım. :rolleyes:
Aizen gelse de hitsugayayla öyle oynanmaz böyle oynanır diye uygulamalı olarak gösterse keşke :D

Bölümü okurken bir ara aklım karışmadı desem yalan olur, sayfaları geri ala ala okumak zorunda kaldım bir iki sefer. Mayuri'nin öldürüldüğü ilk seferinde hadi oradan diye bir tepki verdim, sonradan da olsa anladık ki verdiği ilaçtan halüsinasyon vari olaylar cereyan etmiş, beyaz-chan'ın başında.

İlk defa güzel bir bleach okudum diyebilirim, özellikle Mayuri'nin o pis sırıtışını görmek bile yetti benim için. :ehe:

Ruh parçacıklarına dönüşüp ssnin yapıtaşına katılıyor Shinigami ve rukongai vatandaşları ssde öldükleri zaman.İnsan ve hollowlar cehennem yada ssye gidiyorlar.Quincyler hakkında net bir bilgi yok.

Yanlış hatırlamıyorsam şu an bu şekilde.

Bu hafta mayuri ilacı test etmiş gibi görünüyor.Konuşma yok diyenler için doyurucu bir bölüm olmuştur umarım. :rolleyes:
Aizen gelse de hitsugayayla öyle oynanmaz böyle oynanır diye uygulamalı olarak gösterse keşke :D
Aynı sahneyi 3 defa çizmiş, Konuşmayı da böyle yapar anca.

Mayurinin ilacı izanamiyle benzerlikler gösterse de çoğu noktada ayrılıyor.Aslında Source Code filmini izlediyseniz oradaki olayın aynısı neredeyse.

Öldürmeyi başarırsa tekrar aynı noktaya dönüyor zihninde.Ayrıca kaç kez denediğini de hatırlamıyor.Öldürdükten 5 dakika öncesine dönüyor mesela.O yüzden hitsugaya çok çabuk öldürüp zihninde daha geriye gitmek zorunda.Ancak bu şekilde kendisine ilacın ne zaman verildiğini bulabilecek.Benim anladığım bu şekilde.

Peki ilacı ne zaman aldı.Bana göre dövüşün başlamasından çok daha önce aldı.Mayuri eşeğini sağlam kazığa bağlamıştır.

1 - Bankai haplarına enjekte edip sonra bir şekilde aktifleştirmiştir.
2 - Hitsugaya charlotteyi kestiği zaman otomatik olarak ilacı bünyesine almıştır.

Yada bu iki sahneden birisinde enjekte etti.Patlamadan önce veya reishi ağını attığı sırada.Ama bu kadar basit çıkarsa şaşırırım tabii.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık