Auswahleni saymazsak Almighty yokken Yhwach`ı yener bana göre elitler son halleriyle,Gremmy`de dahil.Yokken de Yhwach daha güçlü. Gremmy'nin güçlerini bastırabilen tek kişi oydu.
Auswahleni saymazsak Almighty yokken Yhwach`ı yener bana göre elitler son halleriyle,Gremmy`de dahil.Yokken de Yhwach daha güçlü. Gremmy'nin güçlerini bastırabilen tek kişi oydu.
Juha Bach dahil değil bunlara. Yıldız Şovalyesi anlamına geliyor, Sternritter kelmesi. Kralları, hatta tanrıları olan Juha Bach neden şovalye olsun? Sternrriter dediğimiz Quincyler sadece Juha Bach'ın Schrift verdiği kişiler. Açıklanan Vollstanding isimleri de genelde Afraid of God(Tanrıdan korkmak), Judgement of God(Tanrının hükmü) gibi Juha Bach'a atıf yapılmış isimler. Sence Juha Bach nasıl Sternritter olacak?Liderleri işte A harfi var.
Haklısın sanırım.Wiki'de kurucu olarak gözüküyor. A'da ishida gözüküyor.Fakat burda Yhwach'ıda koymuşlar.Juha Bach dahil değil bunlara. Yıldız Şovalyesi anlamına geliyor, Sternritter kelmesi. Kralları, hatta tanrıları olan Juha Bach neden şovalye olsun? Sternrriter dediğimiz Quincyler sadece Juha Bach'ın Schrift verdiği kişiler. Açıklanan Vollstanding isimleri de genelde Afraid of God(Tanrıdan korkmak), Judgement of God(Tanrının hükmü) gibi Juha Bach'a atıf yapılmış isimler. Sence Juha Bach nasıl Sternritter olacak?
Naptın reis ya Adamlar eteklerine kapanıyor ne alması.Yhwach ruhlar kralını absorbe edince güçlendi ama birden ona çıkmadı zaten çok güçlüydü.Almighty sadece hax gücü veriyor yenilmezlik sağlıyor adam zaten donanım ve fiziksel olarak çok iyi başka hax yetenekleri de var.Güç çalma,kaybettiği gücü kendine geri kazandırma yeteneği vs… wikiye bakarsan görürsün hepsini.Auswahleni saymazsak Almighty yokken Yhwach`ı yener bana göre elitler son halleriyle,Gremmy`de dahil.
Almighty varken yener hepsini.Naptın reis ya Adamlar eteklerine kapanıyor ne alması.Yhwach ruhlar kralını absorbe edince güçlendi ama birden ona çıkmadı zaten çok güçlüydü.Almighty sadece hax gücü veriyor yenilmezlik sağlıyor adam zaten donanım ve fiziksel olarak çok iyi başka hax yetenekleri de var.Güç çalma,kaybettiği gücü kendine geri kazandırma yeteneği vs… wikiye bakarsan görürsün hepsini.
Kendisine güç başederek iyileşecek. İchibei dövüşünde sesi gittiği zaman kendisine yeniden ses veriyordu. Gücü yarıya kesildiğinde yine gücünü tamamlıyordu.Almighty varken yener hepsini.
Almighty yokken ölümcül yaraları nasıl
İyileştirecek?
Wiki'de okudum da yhwach'ın kusursuz iyileştirmesi sayesinde ruhunu dağıttığı kişiler kendi başlarına iyileştirmeyeceği yaraları iyileştirebiliyormuş fiziksel yaralar da dahil buna. Ruhu başkasını iyileştirebiliyorsa kendini de iyileştirir almighty açmadan herhaldeAlmighty varken yener hepsini.
Almighty yokken ölümcül yaraları nasıl
İyileştirecek?
Bunlar ölümcül hasar değilki.Lille barro falan x ekseni ile delecek daha bunun geliştirilmişi var.,gerard shikai kenpachi ezdi bankai kenpachiye karşı koydu.pernida zaten hücreleri bozuyor,askin zehirliyor direk,gremmy ise galaxy yaratıyor falan.Kendisine güç başederek iyileşecek. İchibei dövüşünde sesi gittiği zaman kendisine yeniden ses veriyordu. Gücü yarıya kesildiğinde yine gücünü tamamlıyordu.