Bleach hakkında verdiğin cevaplara bakıyorum da gerçekten bu kadar yetersiz bilgi ile bu özgüveni asıl sağlıyorsun anlayamıyorum. Manganın 526 sayısına bakarsan ve okursan eğer hem yazıyla ''eriyorum'' diyor hem de görsel olarak kemiklerine kadar ''eridiği'' görülüyor. Unohana da eriyor,belki bankaisinin eksi yönü bu, ama kendini iyileştirebilme özelliğinden dolayı bu handikap sorun yaratmıyor. Zarakiyi de iyileştirerek ölümden döndürüyor ki kendine uyguladığı zincirleri kırsın kısıtlamaktan vazgeçsin. Senin dediğin gibi olsa sadece Zaraki zevkten erirdi ama Unohana da eriyor. Baştan sonra 2 tur oku seriyi komple sonra gel tekrar bir konuşalım daha sağlıklı olur.
bu konu hala tartışmalı ve kesin bir bilgi yok. kubo bunu açıklamadı ve açıklaması da çok olası değil gibime geliyor, belli ki burayı okuyucuya/izleyiciye bırakmış. aşağıdaki arkadaş teorileri açıklamaya çalışmış. kubo birşeyler açıklayana kadar tartışmalı olarak kalmaya devam eder.Bleach hakkında verdiğin cevaplara bakıyorum da gerçekten bu kadar yetersiz bilgi ile bu özgüveni asıl sağlıyorsun anlayamıyorum. Manganın 526 sayısına bakarsan ve okursan eğer hem yazıyla ''eriyorum'' diyor hem de görsel olarak kemiklerine kadar ''eridiği'' görülüyor. Unohana da eriyor,belki bankaisinin eksi yönü bu, ama kendini iyileştirebilme özelliğinden dolayı bu handikap sorun yaratmıyor. Zarakiyi de iyileştirerek ölümden döndürüyor ki kendine uyguladığı zincirleri kırsın kısıtlamaktan vazgeçsin. Senin dediğin gibi olsa sadece Zaraki zevkten erirdi ama Unohana da eriyor. Baştan sonra 2 tur oku seriyi komple sonra gel tekrar bir konuşalım daha sağlıklı olur.
13 bölüm çıktı bitti yine, izle güzel.Yeni sezonu nasıl? Baya da bölüm çıkmış, izleyeyim diyorum. Mangasını da yarım yamalak okudum. İzlemek güzel olur.
Yok artık lan leyla ile mecnun mu olum bu Kubo'yu vururlar direktAizenin shikai özelliği kılıcına bakan herkese ilizyon göstermesiydi. Bankaisi acaba rüyada yaşatmak olabilir mi?
Belki aizen arctan sonraki gördüğümüz tüm bölümler aizenin bankaisi olan hayal dünyada geçiyordur.
Aizenin rüyasında yaşıyor yani tüm herkes
İhtimali var mı @Millennium Wizard
Aizenin shikai özelliği kılıcına bakan herkese ilizyon göstermesiydi. Bankaisi acaba rüyada yaşatmak olabilir mi?
Belki aizen arctan sonraki gördüğümüz tüm bölümler aizenin bankaisi olan hayal dünyada geçiyordur.
Aizenin rüyasında yaşıyor yani tüm herkes
İhtimali var mı @Millennium Wizard
Yazarken aklıma bu geldi ama bleachi okurken hep düşünmüştüm bu ihtimali çünkü herkesin bankaisi çıktı bir bununki kaldı.