Mangada Yhwach vs Zaraki dövüşünde gerçek Yhwach’a yenildiğini Kubo onaylamış.Biliyorsunuz belirsizdi o konu biraz.Onu yendikten sonra sahtesiyle yer değiştirmiş Zaraki’yi o tutuyormuş.Doğruluğunu teyit etmedim ama bilginin geçtiğini gördüm.Muhtemelen doğrudur zarakinin itibar kaybetmesini istemez gibi.
Novel spoilerŞimdi bura anime konusu fazla spoiler yazmak istemiyorum ama Unohana'nın ölmesi ve Zaraki'nin güçlenmesi neye yaradı Tek bir işe yaradı ama o da Unohana'yı kaybetmeye değmez. Unohana bu kadar güçlüyken Zaraki'den çok daha faydalı olurdu. Ama lanet olası troll Kubo milleti gaza getirmeyi tercih etti. Aklıma yine geldi, yine kızdım, hakikaten boş işti. Madem böyle bir şey yapıyorsun Zaraki Unohana'nın hakkını verecek ama fan gözlüklerini çıkarıp masaya koyarsak, hakkını VEREMEDİ.
Yanlış bilgi değilse Zaraki tarihin en güçlü Kenpachisini dahi mağlup ediyor.Aizen ile aynı yerde tutulan kişiyi yeniyor.Elemanın biri video bile yapmış İngilizce olarak novelleri bölük pörçük buluyorsun genelde çeviri olarak.Kısacası Zaraki net biçimde en güçlü Kenpachi olmuş durumda zaten.11. takımın 11. kaptanı yapması bile bir işaret gibiymiş.