teşekkürler
teşekkürler
20.yıla özel çıkmıştı bu, dergi devam etmesini istiyor ama Kubo rahatsızlığından dolayı çok yanaşmıyor galiba...Bleach 687
Yeni arc mı geliyor,ekstramı bilemedim derken...BLEACH
A brief description of the manga BLEACH: Ichigo Kurosaki, a 15-year-old student, has been able to see spirits since childhood. One day Sinigami Rukiyawww.mangaread.org
Bleach yeniden sahalara dönüyor.
Gerçek katiller ha...Kubo tarafından çizilmiş orijinal Gotei 13 üyeleri.
Çok ilgi çekici karakter ve silah tasarlıyor bu adam ya. Bu konudaki yeteneği dehşet.Kubo tarafından çizilmiş orijinal Gotei 13 üyeleri.
Gotei 13 kimlere kalmış dedirtiyor.Gerçek katiller ha...
Bir bakıma öyle. Bunların akıbetini merak ediyorum novel de yazıyorlar mı okumadığımdan bilmiyorum. Yamaji ve unohana harici kalanları görmedik mangada adları bile geçmedi.Gotei 13 kimlere kalmış dedirtiyor.
en öndeki akira terk sanırım devilmanı hatırlattı yalnız çizimler çok güzel sağ tarafı komple beğendım soldanda şu renkli eldiven takan elemanla yerde oturan hatun fena gibiKubo tarafından çizilmiş orijinal Gotei 13 üyeleri.
Ya evet ama, Unohana'nın eskiden beri Gotei 13'te olduğunu bilince ve animede normal hali gösterilince parçalar birleştirilip çıkarılabiliyor sanırım.Çizimleri arasında çok fark var bence. Öyle anlaşılmaz. Görünen hali çok masumane. Diğer hali badass. Şahsen ben bunların aynı kişi olduğunu öğrenene kadar hiç düşünmemiştim.