Animasyon ve efektler meselesi biraz korkuttu açıkçası. şu anda çatı katındaki savaş gibi flaşlar renkler patlamaz umarım. çok çirkin bunlar gerçekten. umarım kullanmazlar bunlarıyeni değil ama türkçe altyazılı
Animasyon ve efektler meselesi biraz korkuttu açıkçası. şu anda çatı katındaki savaş gibi flaşlar renkler patlamaz umarım. çok çirkin bunlar gerçekten. umarım kullanmazlar bunlarıyeni değil ama türkçe altyazılı
E tabii ondan demiştir muhtemelen en beklenen kapışma da oydu.Çakma muhabbeti olmasa bende o derdim.Yamamoto'nun bıraktığı etki farklıydı ama. Uzun zamandır tanıdığımız ve bir temsiliyeti olan bir karakter yamaçi.
Yani seni Yamamato tatmin etti öyle mi ? Adamın bankaisi cehennem,bir cacık yapamadı ama.Şinigami dedi quinçi demedi olm bankai açtığı kısımlar işte. Hatta boşlukları da dolduracaklarmış.
OP'un durumu çok farklı, Bleach'de öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.Animasyon ve efektler meselesi biraz korkuttu açıkçası. şu anda çatı katındaki savaş gibi flaşlar renkler patlamaz umarım. çok çirkin bunlar gerçekten. umarım kullanmazlar bunları
Bankai çalınmasaydı çok daha iyi olurdu zaten. Beklentim o çalınmadan önce bir şeyler görmek.E tabii ondan demiştir muhtemelen en beklenen kapışma da oydu.Çakma muhabbeti olmasa bende o derdim.
Olm çaldırdığı için dımdızlak kaldı herif. Bu da normal zaten. Yoksa öncesinde gösterilen gayet tatmin ediciydi.Yani seni Yamamato tatmin etti öyle mi ? Adamın bankaisi cehennem,bir cacık yapamadı ama.
Gafil avlandı falan diyecekksin ama,az zeki olsun,bu kadar güçlü adam.
Çok kolay çaldırdı işte bana kalırsa aman neyse...Bankai çalınmasaydı çok daha iyi olurdu zaten. Beklentim o çalınmadan önce bir şeyler görmek.
Olm çaldırdığı için dımdızlak kaldı herif. Bu da normal zaten. Yoksa öncesinde gösterilen gayet tatmin ediciydi.
Ki Ywach da tam gücünde değildi o vakit. Animede güzel bir savaş izletecekler gibi anladım ben.Çok kolay çaldırdı işte bana kalırsa aman neyse...
Belkide Yamamato çok güçlü olduğu için nasıl durduracağını bilemedi,Tite Kubo.
Aynen bende onu anladım,savaş mangadakine nazaran biraz daha uzun ve detaylı olacakmış,bakalım belki güzel olur.Ki Ywach da tam gücünde değildi o vakit. Animede güzel bir savaş izletecekler gibi anladım ben.
ne demek oAnime 4-cour olacak, merakınız varsa mangayı okuyun yoksa bu arc 4 sene bitmeyecek ben söyleyeyim.