Ishida ergen usta ya işte kim nereye çekerse oraya geliyorÇakma Sasuke şimdi ne ayak, biri bana açıklayabilir mi?
Ishida ergen usta ya işte kim nereye çekerse oraya geliyorÇakma Sasuke şimdi ne ayak, biri bana açıklayabilir mi?
Annesinin intikamını almak için yanlarına girdi.Ama başına gelecekleri bilmiyordu.Kanı içti,mührü kendine kazıttı.Gücü aldı.Artık tamamen majestelerine bağlandı.Eğer ondan önce ölürse tüm gücü,yetenekleri ve ruhu bach tarafından emilecek.Birisini vampir yapan dracula gibi.Mesela Alucard.Sadece bununla sınırlı değildir muhtemelen.Kanı damarlarında dolaştıktan sonra bach onu zehirleyebilir yada ona her türlü ulaşabilir.O tarz imalarda bulunuldu.Kaçış yok.Çakma Sasuke şimdi ne ayak, biri bana açıklayabilir mi?
Rukia gibi Inoue gibi kurtarırlar onu da, rahat ol.Annesinin intikamını almak için yanlarına girdi.Ama başına gelecekleri bilmiyordu.Kanı içti,mührü kendine kazıttı.Gücü aldı.Artık tamamen majestelerine bağlandı.Eğer ondan önce ölürse tüm gücü,yetenekleri ve ruhu bach tarafından emilecek.Birisini vampir yapan dracula gibi.Mesela Alucard.Sadece bununla sınırlı değildir muhtemelen.Kanı damarlarında dolaştıktan sonra bach onu zehirleyebilir yada ona her türlü ulaşabilir.O tarz imalarda bulunuldu.Kaçış yok.
Şapa oturdu biraz ama anlayınca iş işten geçti. Tabii kurtulma şansı var.Özel bir şeyler var dendi.Ölmediği için veliaht yapıldı vs ama ben büyük ihtimalle seri sonunda Gin ve Tousen gibi ölür diye düşünüyorum.
Mümkünse bir süre kurtarmasınlar.0.takım elemanlarından birisini indirsin.Adamın hakkı.Normalde düşmanı zaten,hepsi sonuna kadar haketti.Hatta gerçeği öğrenince ichigo da onlardan birisine dalsın.Sonra ruh kralını indirdikten sonra o kötüymüş ama seni de affedemeyiz diyerek tahttan indirsinler,ishidayı esaretten kurtarsınlar.Artık aizen ve urahara da el atar o zaman hallolur.Rukia gibi Inoue gibi kurtarırlar onu da, rahat ol.
Zaraki bu hafta ayağa kalkacak mı kalkamayacak mı sen onu söyle.Bu hafta önemli bir mesele açıklanacak yanılmıyorsam.O yüzden içimdekileri bir an önce dökeyim gitsin.
Bachın amacı tamamen açıklanacak herhalde ruhlar kralıyla ilgili.Öyle bir not vardı.Benim düşüncem kralı öldürüp yerine geçmek istiyor.Ama nedenleri Aizenden biraz değişik olacak.Kralın yerine geçtiği takdirde tüm ruhları kolayca emmeyi planladığını düşünüyorum.Böylece eski haline geri dönme korkusu kalmayacak.Bir kapak vardı bulamadım.İchigonun bütün yendikleri alttan üste sıralanmış.En üsste zincirleri tutan biri var.Bachın pelerini var.Bach herkesin tasmasını ele geçirecek bir nevi.
Ruhlar kralının yaşayan dünyadaki tüm insanlara zincir vurduğunu düşünüyorum.Ruh zinciri.Dingil çivisi olarak görülüyordu.İşte tüm bu zincirlerin diğer kolu ona bağlanıyor.Tüm insanları ve 2 dünyayı bu sayede ayakta tutuyor.Shinigamilere de zincir vurulduğundan şüpheliyim.Olabilir de olmayabilir de.Ruh çukuru shinigami güçlerinin odak noktası gibi bir şey.Ruhlar kralı insanların ruh gücünü emerek ssyi oluşturmuş olabilir ve iki dünyayı bu sayede ayakta tutuyor.Çektiği gücün bir kısmını bu şekilde dağıtarak.
Hollowlar ise bu zincirden kurtulmayı başarıyor ama akıllarını kaybediyor.Kalpleri maskelere dönüşüyor ve kendilerinden çalınanı geri almak için içgüdüsel olarak sürekli yeme ihtiyacı hissediyorlar.Doymuyorlar.Hep denildiği gibi hollowlar sistem kaçağı.Bu yüzdende ruh kralı ve 0.takım zanpaktouyu bularak arındırma diye bir şey uyduruyor.Kaçakları sisteme tekrar dahil edebilmek için.Ssye gidince bir şekilde döngüye giriyorlar.
Şimdi daha çok uzatamayacağım ama aşağı yukarı buna benzer şeyler olur diye düşünüyorum.Bu hafta önemli açıklamalar olabilir.
inoe filan o çöp kutularının ss ye gelmesinin 2 nedeni var yerde yatanları ayagı kaldırmak bide krosaki kyüün diye bagırıp power up yaptırmak yani zaraki bu hafta olmasa bile 2 bölüm içinde ayakta adam biçiyor olucakZaraki bu hafta ayağa kalkacak mı kalkamayacak mı sen onu söyle.