çocuk animesi hxh. Mesela berserk olgun animesi ama onun kadar tutmaz çünkü izleyici kitlesinin yaş ortalaması düşük. Bunu yermek için değil analiz amaçlı yazıyorum. Popüler kültürü belirleyen Z kuşağı zaten.Hxh hepsini tokatlar, bu da bir gerçek. Tüm anime/manga alemi de buna hem fikir
Çok iyi video olmuş. Mangakalık zor iş, hala bazen yeni bölüm çıkmayınca isyan ettiğim oluyor ama mangakaların nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilmiyoruz. Ayrıca çocuğa üzüldüm keşke bleach'in finalini görebilseydi
İzlemiştim. Çocuk için üzüldüm. Hele çocuğun, kendisi öldükten sonra mektubunun Tite Kubo'ya gönderilmesini istediğini öğrenince ayrıca üzüldüm. Keşke Kubo ile görüşebilseymiş.
Mangaka Yhwach ı aşırı güçlü yaptığı için nasıl öldüreceğini o da bilmiyordu. O yüzden bu ok olayını uydurdu. Benim fikrim bu. Kendi başına bile yenilmezdi zaten bir de Sternritter'in güçlerini aldığı zaman mangaka'nın el atmasından başka yol kalmadı.anlamadığım bir şey daha var bunlar gerard valkyrie yi öldürürken daha büyüyüp geliyordu. Ama yhwachı deşerken mesela büyümüyordu veya askinin yeteneğini kullanmıyordu yada hepsini geç 20 çeşit gücü daha vardı bunlar neden yhwachta yoktu acaba çok geç mi dönüyor güçler kendisine. Gremmynin gücü tek yeter yahu. Okla vurulmadan önce 10 saniye sonrasını göremiyor muydu bu?