Çok hojdur da 2022 nedir ya... Toptan mı çıkaracaklar ne halt edecekler anlamadım. Bir de yamamoto nun seslendirmeni de vefat etmişti o kim olacak ki tam karakter sesi vardı rahmetlide cuk oturuyordu...
Çok hojdur da 2022 nedir ya... Toptan mı çıkaracaklar ne halt edecekler anlamadım. Bir de yamamoto nun seslendirmeni de vefat etmişti o kim olacak ki tam karakter sesi vardı rahmetlide cuk oturuyordu...
51 bölümlük bir uyarlama gelecek gibi o yüzden hazırlık şart.Çok hojdur da 2022 nedir ya... Toptan mı çıkaracaklar ne halt edecekler anlamadım. Bir de yamamoto nun seslendirmeni de vefat etmişti o kim olacak ki tam karakter sesi vardı rahmetlide cuk oturuyordu...
50 bölüm az daha önce hesaplamıştım tahminen 70-75 civarı ideal olur.Tabii sezonluk animelerde ne kadar manga kullanıyorlar bilmiyorum bir bölüme 4 sayı kullanırlarsa 50 bölüm çıkar belki dediğin gibi.51 bölümlük bir uyarlama gelecek gibi o yüzden hazırlık şart.
50 bölüm çok az, light novelleri de eklesinler, umarım 80-100 civarı olur,olmadı bir 70 civarı olsun.51 bölümlük bir uyarlama gelecek gibi o yüzden hazırlık şart.
Belli değil derken izlediğimiz video yu yapan kim ?50 bölüm çok az, light novelleri de eklesinler, umarım 80-100 civarı olur,olmadı bir 70 civarı olsun.
Stüdyo bile belli değil.
Stüdyo belli ya Pierrot yapıyor.50 bölüm çok az, light novelleri de eklesinler, umarım 80-100 civarı olur,olmadı bir 70 civarı olsun.
Stüdyo bile belli değil.
Bence toriko ya da hellsing gibi ova'lar üzerinden gitseler şahane olur-du. Açılış-kapanış hariç 55 dakika net koy bölümleri böl böl işle. Hem bu kalite çıkar hem gereksiz manga bölünmez tabi yaparlarsa. Nedense bi iştahsızlık var adamlarda bleach avrupa-abd de sevildiği halde...Şu kalite korunur mu bilmem ama korunursa her karakter tam profil fotoğrafına koymalık olur.
Stüdyo kesin değil.
Black clover iptal edildiği için Pierrot diye düşünüyoruz.
Ama ortada kesin bir şey yok.
MAL’da yazmıyor zaten.
Belki ben gözden kaçırmışımdır, nerede yazdığını o zaman söleyiverin de bileyim.