Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Kenpachi'ye laf söyleyince fan yorumları dikkate alınmaz oldu onu diyorum ben :) Okudum yani yorumunu merak etme :S
Orada önemli olan 5 savaş potansiyelinden biri deniliyor muydu?Evet.Bunu yerine mangakanın paylaşmış olduğu bilgiye bile güvenmezken bunu paylaşmak tatmin etmez dedim.
O yüzden ben viki bilgilerinin çok sağlıklı olmadığını söyledim.Sonrasında evet Kenpachi dayak yiyor falan falan diyor.Bunları kabul etmeyecek değilim çünkü bizzat mangada gösterildi.

Ahah burası karışmış yine.Zaraki bleachin yeni zorosu olmuş gibi gözüküyor.Her mangaya bir tane lazım,demekki talep var. :D İlla alay edilecek bir sert çocuk gerek. :D

İlginç bir şekilde o beyin Bach tarafından özümsenmedi. Şu anda yerde sümüklü böcek gibi hareketsiz duruyor.:(
Bu olayı es geçmişim.Biraz bahsedeyim.Bachın quincyler öldükten sonra ne var ne yok herşeyi toplarken kullandığı şey içirdiği kanı büyük ihtimalle.Onun vasıtasıyla kendi bünyesine alıyor.Çünkü gremmy yenildikten sonra Zaraki ilginç bir şekilde " Az önce yerde olan kanın aniden kayboldu " gibisinden bir laf ediyor.Hatırladığım buna benzer bir cümleydi.

Yine Süperstar öldükten sonra Bach,James öldü mü diye soruyor.Masculine demiyor.Hatırlarsan James parçalansa bile kandan mitoz bölünme geçiriyordu.Yeniden oluşuyordu.Tamamen kanın verdiği bir özellik.Süperstar zaten ben hayattayken tekrar doğabilirsin diyordu.Muhtemelen aralarında Bachın kanıyla oluşmuş bir tür bağ var.İstisnai durum olarak James tamamen Bachın kanından meydana gelmiş olabilir.Bach o ufaklık sayesinde süperstarın özünü kendine çekti.Zaten bütün gücü verende James denebilirdi.

Herkesten beklerdim de senden beklemezdim.:artiz:

Tüm mesele kana dayanıyor orası aleni bir bilgi zaten. Meçhul olan durum, beyin neden geri dönmedi?
Dediğimi okumadın herhalde.Adam ölen quincylerin parçalarını toplayıp koleksiyon yapmıyor.James örneğini niye verdim sence.Masculine'in küle dönmüş parçaları adama geri dönmüyor.Zaten o yüzden James diye sesleniyor.Verdiği kanı geri çekerek verdiği gücü ve anıları vs hepsini geri alıyor fazlasıyla.Beyin ölümü gerçekleşmiş,o artık sıradan bir et parçası.Muhtemelen kaybedince tüm ruh gücü kanla birlikte uçup gitti.Bunu bildiği içinde zarakiye hatıra bıraktı.

Bak burada açıklamalara biraz odaklanmak lazım.Ruh parçası diyor.Reishi işte.Blut vene savunması da kana reishi eklenerek oluşuyor.Orada üstü kapalı olarak bachın verdiği kandan bahsediyor.Bachın ruh parçası o.Açıklamalara dikkat edersen öldüğünde o kişiyi komple yutuyor gibi bir şey demiyor.Ruhunu kendi ruh parçası yardımıyla emiyor.O beyin ölünce boş bir kabuğa dönüşüyor.Nasıl zanpaktoulardan bankaiyi çaldıklarında hyourinmaru cevap vermediyse burada da farklı bir durum yok.

Ayrıca burada gremmynin hayal gücünün parçaları sola doğru belli bir yönde hareket ediyormuş gibi görünüyor. :)

Burada ise dediğim gibi zaraki kandan ve yapıdan bahsediyor.Yani denildiği gibi güç ve kan Bacha geri dönmüş.Bu kısımda anlatılmak istenenin bu olduğunu düşünüyorum.Ancak dediğim gibi bana göre en önemli kanıt James.Yani masculine'in gücü.Kanda sürekli bölünen ve tezahurat yapan velet.İşte o parça Maskın ruhunu kendine katıp veya hapsedip Bacha geri dönüyor.

Bach bildiğin draculanın bleach uyarlaması.Alucard yeniçerileri kanları sayesinde tutsak ediyordu.Bir nevi kanlarını çekerek ruhlarını hapsediyordu.İnan bachın yaptığı da bundan çok değişik bir şey değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık