Biliyorum duymuştum.Ben sadece db için gördüklerimi yazdım.Bleach'in asıl esin kaynağı yu yu hakusho. Togashi'nin serisi.
Biliyorum duymuştum.Ben sadece db için gördüklerimi yazdım.Bleach'in asıl esin kaynağı yu yu hakusho. Togashi'nin serisi.
Herşey ruhlar dengesini sağlamak iki dünyayı da koruyup düzeni devam ettirmek için.Kişilerin bir önemi yok.Mayuri gibi binlerce ruh yok etmekte sakınca görmüyorlar.@Millennium Wizard Yuba'nın enayi konusuna tüm Soul Society halkı eklenmeli. Nasıl da koyun gibi inanıyorlar ''İnsanları ve ruhları korumak için varmış'' xd.
İchigo sadece burada sorguluyor galiba. Başka hatırladığım yok. Sonrasında ''ben bilmem onlar bilir'' kafasında geziyor. Keşke İchigo'yu fazla düz birisi olarak işlemeseydi.Herşey ruhlar dengesini sağlamak iki dünyayı da koruyup düzeni devam ettirmek için.Kişilerin bir önemi yok.Mayuri gibi binlerce ruh yok etmekte sakınca görmüyorlar.
İchigo zaten şuursuz biri.Beni kandırdılar ama olsun en iyisini onlar bilir umursamıyorum zihniyetinde biri.Otorite yanlısı ancak kendi arkadaşına zarar gelirse harekete geçiyor.Yani bir Ginjo gibi sorgulayan bir tip değil öyle olsa seri çok farklı noktalara giderdi.Yazar istemedi belli ki.İchigo sadece burada sorguluyor galiba. Başka hatırladığım yok. Sonrasında ''ben bilmem onlar bilir'' kafasında geziyor. Keşke İchigo'yu fazla düz birisi olarak işlemeseydi.
Kon'un da hikayesi baya üzücüymüş aslında. Ne kadar comic relief bir karakter olsa da altyapısı iyi işlenmiş.
Ben bu yaz bitirdim, eski olduğu çok belli oluyor. Bütün shonen klişeleri var herhalde içinde. Karakterleri sevdiğimden dolayı bitirdim. Shonen izlemek isteyenler için shonenin dibi, diğer türlü izlenmez gibi.Remake lazım Hakusho'ya. Bir ara başlayıp çok ilerleyememiştim. Ama gidip ne bileyim çok rahat DB izleyebiliyorum.
2021 deAnimesi tekrar başlamicakmiydi bunun yanlış mı hatırlıyorum iptal mi oldu.?