Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Şu an dayak yiyor olsa da potansiyel adam niye eziyorsun ki Mahir :S
Evet Madao'da teşrif eder :D
Biriyle kapıştı aldı beyin dediniz geçtiniz.4 kişi geldi dayak yiyor dediniz.Eğer oradan zombiyi falan alsaydı Resident Evil'den sahne koyardınız eminim.
Mangaka öne çıkarmış bu adamı bu kadar.Diğerleri bir tane adam alamamışken bu adam sırtında 3 kişiyle gelmiş.Hala ezik muahbbeti.
Ayağa kalktığında da eminim yine bir kulp bulursunuz.

Evet Madao'da teşrif eder :D
Biriyle kapıştı aldı beyin dediniz geçtiniz.4 kişi geldi dayak yiyor dediniz.Eğer oradan zombiyi falan alsaydı Resident Evil'den sahne koyardınız eminim.
Mangaka öne çıkarmış bu adamı bu kadar.Diğerleri bir tane adam alamamışken bu adam sırtında 3 kişiyle gelmiş.Hala ezik muahbbeti.
Ayağa kalktığında da eminim yine bir kulp bulursunuz.
Hala kalkamadı artık kalksa da bir önemi yok :S

Hiçbir kesinliği olmayan, adamın biri'nin kendi hayal dünyasına göre çizdiği şemayla mı kanıtlamaya çalışıyorsun yani? Zaraki'yi potansiyel kabul etseydi Bach, dövüldükten sonra çöp gibi kenara atılmasına izin vermez, yanına alırdı. Bir de karakterin potansiyelinin varlığı ile 5 potansiyeli karıştırmayın. Hitsugaya'da da potansiyel var Zaraki'de de ama mühim olan Bach'ın listesinde var mı yok mudur.
Bunlar bire bir Kubo'nun yaptığı çizimler.Madem bilmiyorsun bir bak ve araştır.O zaman var mı yok mu öğrenirsin.

Bunlar bire bir Kubo'nun yaptığı çizimler.Madem bilmiyorsun bir bak ve araştır.O zaman var mı yok mu öğrenirsin.
Ne idüğü belirsiz bir resim atıyorsun, sonra bu kesin, sen bilmiyorsun diyorsun, o da güzelmiş. Mangada geçen şeylerle gelin lütfen, databooklarla falan değil.

O değil de, Zaraki'yi döven kızların hepsini Bazz B tekliyor, en acı şey bu olsa gerek. :(
Tekliyor mu?Sen yanlış manga okuyorsun heralde.Dikkatli baksan daha iyi edersin sayfalara.Son sayfada 8'ini birden çizdi mangaka :D

@Madao
Yeni bir kulp bulursunuz diyordum hazırmış bile :D
Adamın vücudunu uzay boşluğuna gönderdi.Hiçbir şey olmadan savaşmasını mı bekliyordun?Gremmy varken diğer quincyler yaklaşamadı bile.Hatta yakın durmayalım biz de gidici oluruz dediler.Sizin güçlü dediğiniz quincy D 'Bu adamın hayal gücünü seyrederken kendimi hiçbir şey yapamıyormuş hissediyorum.' diyordu.
Gözlem yaparak yorum yapsanız anlicaksınız da.

Tekliyor mu?Sen yanlış manga okuyorsun heralde.Dikkatli baksan daha iyi edersin sayfalara.Son sayfada 8'ini birden çizdi mangaka :D

@Madao
Adamın vücudunu uzay boşluğuna gönderdi.Hiçbir şey olmadan savaşmasını mı bekliyordun?Gremmy varken diğer quincyler yaklaşamadı bile.Hatta yakın durmayalım biz de gidici oluruz dediler.Sizin güçlü dediğiniz quincy D 'Bu adamın hayal gücünü seyrederken kendimi hiçbir şey yapamıyormuş hissediyorum.' diyordu.
[YOUTUBE]oTIPhPUPuRw[/YOUTUBE]

@Madao
Bazz B, 4 kızın hepsini delik deşik edip yere düşürüyorsa, tekliyordur. ;) Geri kalkmaları onların problemi. Hoş bir yıldırım yiyen Zaraki yerden de kalkamamıştı. :(

Ne idüğü belirsiz bir resim atıyorsun, sonra bu kesin, sen bilmiyorsun diyorsun, o da güzelmiş. Mangada geçen şeylerle gelin lütfen, databooklarla falan değil.
Sana attığım databook falan değildi.Bleach 5 hafta ara verdiğinde çıkan Kubo'nun çizmiş olduğu şeylerdi.Bunlara bile ne idüğü belirsiz diyorsun manga sayfalarını kabul etmiyorsun.Ayrıca o sayfayı sadece mangastream'den alıp yanlış çevrilmiş diyorsun.
http://mangayurdu.com/Bleach/505/16
http://www.mangapanda.com/bleach/505/17
http://www.mangareader.net/bleach/505/17
Buralarda da özel savaş potansiyeli olduğu yazıyor.Yani bana sadece mangastream'den örnek verme.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık