Bakalım nasıl olacak.@Alpamis sende seviyordun bleach'ı.
Yok Anime'yi izledim sonuna kadar. Manga'da da neredeyse son kısma kadar geldim. Sonunu okumadım.Okumadı ve izlemedi o youtube den kısa kısa video izleyip burada yorum yapıyor
Film için dediğim stüdyo ve yönetmenmiş. Anime devam serisinin stüdyosu ve yönetmeni belli değil, eski stüdyo ve ekip olabilir veya yepyeni bir ekip ve stüdyo olur@Baryshx Stüdyo gene eskisimi olacak acaba. yoksa şöyle bir attack on titan stüdyosu falan iyi olurdu
Attack on Titan stüdyosu bildiğim kadarıyla uzun serili bir animeye girişmez. Girişirse güzel olabilir aslında ama eğer kapanmadıysa eski stüdyo işi tekrar devralırsa da hayır denilmez bence.yoksa şöyle bir attack on titan stüdyosu falan iyi olurdu
Sho Hayami mucize gibi sesi var.Derin ve keskin bir ses.Her anime karakterine de yakışmıyor sesi.Hatta baya nadir oluyor.Sanırım zirveyi Aizen ile yaptıO devam ediyor seslendirmeye reis döner asıl karakterine
AoT'un stüdyosunun AoT'un yeni sezonunu yapması bile şu anda askıda, yoğunluklarından dolayı. Wit yapmayacak 4. sezonu. Yani o iş yaş.@Baryshx Stüdyo gene eskisimi olacak acaba. yoksa şöyle bir attack on titan stüdyosu falan iyi olurdu
Bir yerde okuduğma göre aynı stüdyo.Ama kaynak 1 2 güne belli olur@Baryshx Stüdyo gene eskisimi olacak acaba. yoksa şöyle bir attack on titan stüdyosu falan iyi olurdu
AoT dan dolayı mı? Yoksa başka animelerden miAoT'un stüdyosunun AoT'un yeni sezonunu yapması bile şu anda askıda, yoğunluklarından dolayı. Wit yapmayacak 4. sezonu. Yani o iş yaş.
Başka animelerden. Diyorum ya adamlar AoT'u bile yapamayacaklar diye. Bleach'in devamı eski stüdyosundan gelir bence.AoT dan dolayı mı? Yoksa başka animelerden mi