Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Bu son sayfada artislik yapanlar yenilecek, bunlar tam ölüm döşeğindeyken zaraki ortaya çıkıp bensiz bir işi beceremiyorsunuz falan diyerekten önüne gelene tek atacak :cool:

Shuutaranın neden terzi olduğu anlaşıldı.Kaplıca,zanpaktou,enerji gibi olaylara yoğunlaştıklarında bu giysi meselesine şaşırmıştık.Sebebi belli oldu.Saç ve kemik diyor.Yalnız kemiği ölen 0.takım üyelerinden kullanmışlardır herhalde :D

Ayrıca koruyucu etkisi bulunuyormuş.Bu renjinin saldırıları almasına rağmen çok etkilenmemesinin sebebi bana göre.Hatta shunsuinin güllü desenle takılması boşuna olmayabilir.Hep starkın cerosunu doğrudan yemesine rağmen zarar görmemesi beni düşündürmüştür.Çok güçlü olduğuna yormuştuk ama bu tarz ekipmanlarında önemli olduğu belli oldu.

Bach ss hakkında o kadar çok şey biliyor ki Aizenin bu kadarını bildiğinden şüpheliyim.Bu da beni tek sonuca ulaştırıyor.Bachın eskiden bir shinigami olduğunu,insanlarla iletişime geçtiği için cezalandırılıp mühürlendiğini düşünüyorum.Quincylerde bu şekilde ortaya çıkmış olabilir.

Yalnız gelecek sayı şu şekilde bir senaryo çok güzel olurdu :D : Tam saraya doğru yol alacaklarken...

Aizen ortaya çıkar ve ışık sütünuna girer.Bach tam adım atacakken

Aizen : Ooo siz uyuyorsunuz 6000 saniye çoktan bitmek üzere.Şimdi yola girseniz bile hesaplamalarıma göre oraya ulaşan tek kişi ben olacağım.

Bach : Ne zaman o kadar süre geçti. ( Şok içindeler. )

Aizen : Beni ziyarete geldiğinden beri ilüzyonum altındaydın.Sadece bir süreliğine etki ettiğini düşündün ama yanıldın.Kyouka Suigetsu ile madalyonunun yerini değiştirdim.Bu sayede tamamen kontrolüm altındaydın.Artık hougyoku ve bu bankai varken ona ihtiyacım yok.Yeni kral ben olacağım.

Emre kızmasın ama gerçekten boş bölümdü. 2 sayfada gosterilecek olaylar bir bölümde gösteriliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık