Hayır.Bu Ryujin Jakka'yı, Zanpakto fiiller bölümlerin de şekle bürünmüş halde görüyor muyduk?
Hayır.Bu Ryujin Jakka'yı, Zanpakto fiiller bölümlerin de şekle bürünmüş halde görüyor muyduk?
Hitsugaya mı Aokiji mi ?Hayır.
Karakter olarak Kuzan daha çok severim.Mangaka olgun olarak devam etse farklı olabilirdi.Hitsugaya mı Aokiji mi ?
Savaşsalar diyorum ya. Sidik yarıştırmayı çok sevmem ama duymak istedim senden.Karakter olarak Kuzan daha çok severim.Mangaka olgun olarak devam etse farklı olabilirdi.
One piece karakterleri ruhsal formda değil insanlar.Bleach'teki güçlü karakterlere pek şansları yok o açıdan.Tabii logia karşısında başka evrenden karakterler ne yapar o da ayrı mevzu.Senaryoya göre kazanan değişir.Dondurma kapasitesi dersen onda da Kuzan'ın sınırını görmedik henüz.Savaşsalar diyorum ya.
Eyvallah reis, bu Hitsugaya ile Byakuya'nın zanpaktoları tam tersi olması lazımdı. Yakışmıyor bu velede böyle silah.One piece karakterleri ruhsal formda değil insanlar.Bleach'teki güçlü karakterlere pek şansları yok o açıdan.Tabii logia karşısında başka evrenden karakterler ne yapar o da ayrı mevzu.Senaryoya göre kazanan değişir.Dondurma kapasitesi dersen onda da Kuzan'ın sınırını görmedik henüz.
Bazı kişilere saçma gelen bi durum. Yani “bankaisi güçlü olsa da ichigo’nun çıplak elinden tek yiyen adam bankaiyle baş kaptana nasıl kafa tutar” diyen çok var. Sonradan uydurulma diye düşünülüyor o yüzden bayaBankai'sini çaldırdı, o yüzden yenildi.
Aksini yazmadım. :/
Söylemişler, en usta olanı Tessai'dir. Aizen'e gelmeden Haçi de var. Ama Urahara ve Aizen konusunda Urahara zekası yüzünden iyi bir kidou kullanıcısı yoksa Tessai gibi biri değil. Aizen de benzer zekada. Aizen daha iyidir bence@Millennium Wizard @Riful @Kuzan
Serideki en usta Kido kullanıcısının Aizen olduğunu düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Sadece zeka olayı değil Urahara Kido da modifiye edebiliyor.Söylemişler, en usta olanı Tessai'dir. Aizen'e gelmeden Haçi de var. Ama Urahara ve Aizen konusunda Urahara zekası yüzünden iyi bir kidou kullanıcısı yoksa Tessai gibi biri değil. Aizen de benzer zekada. Aizen daha iyidir bence
Bunlar dışında Nanao-çan Jugram'ı durdurabilecek bariyer, Keppeki'yi yapıyor. Güç farkına bakarsak en büyük kidou eylemi budur sanırım. İçibei de Juha Bach'ın Blut Vene'sini kırıyordu kidou ile ama ruh gücü de çok yüksektir tabi.