Adamı mühürlemişler zaaf değil.Bir kere yenilince fırsata çöktüler.Yüksek seviye önlemle tekerlek yok oturuyor sadece.O hali bile ayarlar verdi düşün işte.O saçmalıklara girme.Yoksa tekerlekli sandalye ile evren kurtarma mevzularına girerim bak
Adamı mühürlemişler zaaf değil.Bir kere yenilince fırsata çöktüler.Yüksek seviye önlemle tekerlek yok oturuyor sadece.O hali bile ayarlar verdi düşün işte.O saçmalıklara girme.Yoksa tekerlekli sandalye ile evren kurtarma mevzularına girerim bak
Ya bırakAdamı mühürlemişler zaaf değil.Bir kere yenilince fırsata çöktüler.Yüksek seviye önlemle tekerlek yok oturuyor sadece.O hali bile ayarlar verdi düşün işte.
Aizen özet, "Ben bunu biliyordum."Hakkaten Aizen-sama gelmiş geçmiş en iyisiydi Villian olma hususunda.
Mühürden kurtulmasını mı bekliyordun ki anlamadım.Çözmediler mührü sadece ufak bir parçasını açtılar.Kurtulsa dönüşü yok çünkü benim mekanıma ruhlar topluluğuna hoşgeldin diyor adam o halde bile ona ait olduğunu düşünüyor.Çözecek bir gün belli ki durduğu şekilde bile güçleniyor.Ya bırak
Aslında Mayuri ile kapışmasında senin teknolojinmi benim gücümmü dedi tam bişeyler yapıyordu quincy vurdu ordan sonra birdaha denemedi yanlışda hatırlıyor olabilirimAdamı mühürlemişler zaaf değil.Bir kere yenilince fırsata çöktüler.Yüksek seviye önlemle tekerlek yok oturuyor sadece.O hali bile ayarlar verdi düşün işte.
Doğru teknolojiyi zorlayacaktı orada reiatsuyla sanırım.Ama uzatmadı mangaka.Aslında Mayuri ile kapışmasında senin teknolojinmi benim gücümmü dedi tam bişeyler yapıyordu quincy vurdu ordan sonra birdaha denemedi yanlışda hatırlıyor olabilirim
Aizen daha kişisel yetenekleri olan ve daha zeki biri reisin felsefe sözleri bile iyi.O saçmalıklara girme.Yoksa tekerlekli sandalye ile evren kurtarma mevzularına girerim bak
Ben olayı değil kurguyu eleştiriyorum.Tıpkı arkasından kendisine kol sokulan madara gibiMühürden kurtulmasını mı bekliyordun ki anlamadım.Çözmediler mührü sadece ufak bir parçasını açtılar.Kurtulsa dönüşü yok çünkü benim mekanıma ruhlar topluluğuna hoşgeldin diyor adam o halde bile ona ait olduğunu düşünüyor.Çözecek bir gün belli ki durduğu şekilde bile güçleniyor.