Karakterleri daha iyi birde dövüşleri genelde aksiyon var.Uzun soluklu animelerde One piece - Naruto izledim.Bunlara kıyasla nasıl?
Karakterleri daha iyi birde dövüşleri genelde aksiyon var.Uzun soluklu animelerde One piece - Naruto izledim.Bunlara kıyasla nasıl?
Universite zamanlari guncelde 3 seri izlerdik. O xzamanlar Naruto Bleach ve One Piece uc buyukler diye adlandirirdik. Anime bittikten sonra 2 yil sonra tekrar baslayacak dediler. Su an 7 yil oldu. Bleach kendi icerisinde farkli bir havasi vardi. Muzikleri ozellikle acik ara bir cok animeden onde. One Piece in cok fazla bolum olmasina ragmen kendi icerisindef tutarli olmasi onu uzun soluklu animelerdeki sivama olayina sokmadi. Bu anime de biraz Naruto olayina kayacakti ki bitirdiler. Ama mangasi uzun sure devam ettI. Ya Yeniden cekilip tekrar yayinlanacak yada uzun bir aradan sonra devam edecek gibi. Cok fazla fani var ve bekleyeni cok.Uzun soluklu animelerde One piece - Naruto izledim.Bunlara kıyasla nasıl?
Asıl olayı 30 dan sonra başlıyor yani dövüşler8 9 bolum izledim sarmadı biraz karışık başlarda
Sonrası power uplar power uplar.8 9 bolum izledim sarmadı biraz karışık başlarda
Naruto Bleach'den daha kaliteli bir seri bence. Naruto'nun ilk bölümlerini ben zar zor izliyordum. Benim için Chunin exam ile başlar Naruto.One piecede güncele gelince bleach naruto arasında kaldım ikisini izledim 8 9 bolum filan sarmadı ikiside death note izledim 2. Bölümden sardı ama 37 bölüm