Aynen 2-3 arc sonra bitti zaten. Hala takip ediyorsan bir sıkıntı var muhtemelen.Yamaji'nin ölümünden sonra takip etmesekte olurmuş.
Aynen 2-3 arc sonra bitti zaten. Hala takip ediyorsan bir sıkıntı var muhtemelen.Yamaji'nin ölümünden sonra takip etmesekte olurmuş.
Bitmiş seriyi takip etme gibi yeteniğimi çözdün fıttrırzıkAynen 2-3 arc sonra bitti zaten. Hala takip ediyorsan bir sıkıntı var muhtemelen.
Genel sohbette gösterdiğin performans ile bence mümkün.Bitmiş seriyi takip etme gibi yeteniğimi çözdün fıttrırzık
çok havalısın gerçektenGenel sohbette gösterdiğin performans ile bence mümkün.
Kubo'nun çok ciddi bir hastalığı var ve mangakalık yapmasına büyük engel. Bu yüzden böyle kısa kesti. Büyük ihtimal bir daha mangakalık yapmayacak. Aslında daha erken bitirecekmiş ama çok ciddi bir hastalığı olan ve mücadele veren bir çocuk görünce oda sınırlarını zorlamış ama buraya kadarmış. İlkten Jump ve Kubo'ya iyi küfür ettiydim ama gerçeği öğrenince üzülüyor insan.Yeni bitirdim mangayı 100 bölüm falan gereksiz konuşmalar ve vslerle doluydu skip geçerek hızlıca sonuna vardım. Tam bir hayal kırıklığı olmuş, Jump yüzünden olmuş sanırım Allah belasını versin. Bir de seride Gremmy diye bir angut var. Hayal gücünü gerçeğe çeviriyor ama hayal gücü çocuklar duymasın senaristi kadar yok sanırım. Nihai gücü meteor düşürmek adamın. KEİHANKHİENAKHİNEA
Yapma ya üzüldüm. Keşke başka birine çizdirseydi öyle bir şansı varsa. Çok aceleye geldiği belliydi okurken de.Kubo'nun çok ciddi bir hastalığı var ve mangakalık yapmasına büyük engel. Bu yüzden böyle kısa kesti. Büyük ihtimal bir daha mangakalık yapmayacak. Aslında daha erken bitirecekmiş ama çok ciddi bir hastalığı olan ve mücadele veren bir çocuk görünce oda sınırlarını zorlamış ama buraya kadarmış. İlkten Jump ve Kubo'ya iyi küfür ettiydim ama gerçeği öğrenince üzülüyor insan.