Umarım. Artık 2-3 yıllık anime malzemesi birikti. :I Belki daha fazla ama umarım yeni akıma kapılıp 13 bölüm, 13 bölüm ilerletmezler.O zaman animesinin yakın zamanda çıkma ihtimali çok yüksek
Yok ya manga zaten son arctaydı o yüzden bitmeye bu kadar yakınken başlatırlarsa ara vermezler. En fazla filler arc verirler ki o da pek sıkıntı değil ya fillerlera Kubo yardım ediyor.Umarım. Artık 2-3 yıllık anime malzemesi birikti. :I Belki daha fazla ama umarım yeni akıma kapılıp 13 bölüm, 13 bölüm ilerletmezler.
Bilmiyorum mangasını okurken gram keyif alamadığım bir seri Bleach ama anime öyle mi izlerken harbi izlettiriyor. Filler dan o kadar keyif almasam da izlerim sanırım. Neyse canım çekti Grimjow vs Ichigo izleyeyim yine. :IYok ya manga zaten son arctaydı o yüzden bitmeye bu kadar yakınken başlatırlarsa ara vermezler. En fazla filler arc verirler ki o da pek sıkıntı değil ya fillerlera Kubo yardım ediyor.
Ben son arcı çok sevdim ya ama animesi farklı seviye.Bilmiyorum mangasını okurken gram keyif alamadığım bir seri Bleach ama anime öyle mi izlerken harbi izlettiriyor. Filler dan o kadar keyif almasam da izlerim sanırım. Neyse canım çekti Grimjow vs Ichigo izleyeyim yine. :I
Edit: Mangayı ara ara açıp okuyorum. Grimjow a ne oldu?