Oyalanmasına kızıyoruz hacı Ichigo'nun bankaisini kıran adamı dövmeye gitmesini bekliyorum halaBu hanım ablaların Kenpachi'nin hakkından gelebileceğine inanmıyorsunuzdur umarım? Tüm bunlar kurgu la kurgu, yoksa adamın göz bandını çıkarmasıyla buhar olur bu paçavralar.
Ayağa kalkamıyor, beyaz ışığı gördü sanki .Kenpachi dayak yedi ya ahahaha bugün mangalar çok eğlenceli çıktı ya
Ben bölümü okurken aha Yachiryu geldi diye gaza geldim, buradaki yorumlara bakınca kıllandım Ichigo dedimYalnız Yachiru olayını hiç hesaba katmamıştım.
Ne güzel sevindiydim Ichigo geldi diye
Bu arada o kafatasının Ichigo ile alakası varmışBen bölümü okurken aha Yachiryu geldi diye gaza geldim, buradaki yorumlara bakınca kıllandım Ichigo dedim
Shinigaminin iç organı mı olur la Emre? Oynamışlar Zaraki'yle bildiğin. :/İşi bittiği falan yok.Kendi kalkabilirse dövüşür yine.Gremmy bile ciddi zarar verememişken onlar ne yapacak,yaranın üstüne bastılar sadece.Ters zamanda geldiler.Önceki dövüş yüzünden kımıldayacak hali kalmamış iç organlar etkilenince doğal böyle şeyler.Hepsi dalıncada normal.Kubo bu kadar dövüştüğü yeter diye hepsini getirdi işte.Şimdi başka birisi dövüşecek.Yoksa yıldırım yese bile Zaraki çok tınlamaz.Yamamoto umursamıyordu Zarakide umursamaz dayanır.