İchiryu
Yaşlı bir amca vardı ilk saldırıda Quincylerin silah kullananan o aldı gözü
Okumadığım kısımlar herhalde. Teşekkürler.İlk ss ye saldırdıklarında.Yaşlı quincy vardı o da silah kullanıyordu.
Yaşlı bir amca vardı ilk saldırıda Quincylerin silah kullananan o aldı gözü
Okumadığım kısımlar herhalde. Teşekkürler.İlk ss ye saldırdıklarında.Yaşlı quincy vardı o da silah kullanıyordu.
3 aşamalı bir bankaisi vardı ilk aşamada rakibinin aldığı yaralara kendi de maruz kalıyordu (yara paylaştıran tereddüt) ikinci aşama utanç yastığında yaraları bir hastalığa dönüşüp tüm vücuda yayılıyor son aşamada bir alamet deniz oluşuyor (cansız uçurum) o denizde sanırım reiatsusu tükenen ölüyor.Mangaya tekrar baktım çıkardığım sonuç buShunsui'nin bankaisini bilen yok mu? 3 dür soruyorum yav.
o ne biçim bankai3 aşamalı bir bankaisi vardı ilk aşamada rakibinin aldığı yaralara kendi de maruz kalıyordu (yara paylaştıran tereddüt) ikinci aşama utanç yastığında yaraları bir hastalığa dönüşüp tüm vücuda yayılıyor son aşamada bir alamet deniz oluşuyor (cansız uçurum) o denizde sanırım reiatsusu tükenen ölüyor.Mangaya tekrar baktım çıkardığım sonuç bu
Çok sakat var.Shunsui'nin bankaisini bilen yok mu? 3 dür soruyorum yav.
http://bleach.wikia.com/wiki/Shunsui_KyōrakuShunsui'nin bankaisini bilen yok mu? 3 dür soruyorum yav.