Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Urahara urahara dedik, daha doğru dürüst vs sini göremeden gözü kaybetti. Nedense karizma bir karakterin bu şekilde gözünü kaybetmesi hoşuma gitmedi. Basit geldi.

Yami

Karşıda ki adamlar final boss öncesi elite mob lar resmen.Gayet normal bankai açması.Açmasaydı mangaka sıçardı işte.Kyoraku bile açtı yani normal bunlar için.Göz davası belki olmaya bilirdi ama kimde görücektik bankai yi başka.Hepsi jb de açacaksa işimiz var durumu olurdu.
Uraharayi, aizenden ustun goruyorum.Daha acik bicimde ifade edecek olursam kral ile kapisabilecek biri oldugunu dusunuyordum. Bu adam karisinda goz kaybedip bankai acmasi sadece uzucu geldi.Sonucta urahara hep geri planda tutulan sakli bir kutuydu.Diger kaptanlardan farkliydi benim icin. Umarim bu adamdan dayak yemez yoksa yazik olacak.

Uraharayi, aizenden ustun goruyorum.Daha acik bicimde ifade edecek olursam kral ile kapisabilecek biri oldugunu dusunuyordum. Bu adam karisinda goz kaybedip bankai acmasi sadece uzucu geldi.Sonucta urahara hep geri planda tutulan sakli bir kutuydu.Diger kaptanlardan farkliydi benim icin. Umarim bu adamdan dayak yemez yoksa yazik olacak.
Göz davasında haklısın derim ama bankai normal.

Charles Vane

Urahara Kisuke şaşırttı Zaraki bile bu kadar gamsız değil acaba savuşturulamayacak bir saldırı mıydı yoksa Urahara ya zarar vermeyecek bir saldırı mıydı bence ikincisi çıkacak Kyoraku nun bankaisi hayal kırıklığı yaratmıştı bende umarım Urahara nın bankaisi beklentileri karşılar

Sonunda yahu yıllardır beklediğim günlere gelebildik gelecek hafta umarım başka bir yere geçmez ciddi bir dövüş bekliyorum Uraharadan göz olayında da çok rahattı sanki saldırıyı bilerek yedi gibi geldi bana rakip sürekli power up alırken durum her geçen dakika kötüleşirken bile yüzünde endişenin tek bir kırıntısı bile yoktu.
Bir sonraki chapter fena olacak :D.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık