Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

5liyi hic beklenmedik bir yerde açıkladı. Tamda en geveze Quincyden beklenecegi gibi.

Tam dedim bu sefer Urahara dövüsecek görecez gerçek gücünü belki de bankaisini dedim. Ama olmadı yine iyice umudum tükeniyor. Bir adam ancak bu kadar kendi gücünü saklar. Tahminimce de göremeyeceğiz. Adam bir seri boyunca hic dövüşmeden en güçlü gosterilen tek adam olabilir Shounen seriler arasında. Herkesi gösterdi Zarakiyi bile ucundan gösterdi. Urahara yok hala.

Aizen tutuklu ve Gotei 13 e düşman olarak gosterilmesine rağmen. Shinigami tarafındaki güçlü düşmanlar arasinda diye uyarı yapılması biraz tuhaf geldi. Savaş başlayana kadar belli değildi tarafı. Acaba Bach'ın geleceği görme yetisi sayesinde mi oldu. Yani o tarafta olacağını biliyordu. E o zaman neden ona yanında olmayı teklif etti gelmeyeceğini biliyorsa. Cok garip bi döngü olustu.

5liyi hic beklenmedik bir yerde açıkladı. Tamda en geveze Quincyden beklenecegi gibi.

Tam dedim bu sefer Urahara dövüsecek görecez gerçek gücünü belki de bankaisini dedim. Ama olmadı yine iyice umudum tükeniyor. Bir adam ancak bu kadar kendi gücünü saklar. Tahminimce de göremeyeceğiz. Adam bir seri boyunca hic dövüşmeden en güçlü gosterilen tek adam olabilir Shounen seriler arasında. Herkesi gösterdi Zarakiyi bile ucundan gösterdi. Urahara yok hala.

Aizen tutuklu ve Gotei 13 e düşman olarak gosterilmesine rağmen. Shinigami tarafındaki güçlü düşmanlar arasinda diye uyarı yapılması biraz tuhaf geldi. Savaş başlayana kadar belli değildi tarafı. Acaba Bach'ın geleceği görme yetisi sayesinde mi oldu. Yani o tarafta olacağını biliyordu. E o zaman neden ona yanında olmayı teklif etti gelmeyeceğini biliyorsa. Cok garip bi döngü olustu.
Bankai açmasını ben de bekliyorum Urahara'nın ama hiç dövüşmeden güçlü gösterilen kısmına katılmıyorum. Aizen karşısında diğer kaptanların toplamından daha fazla zarar verdi sadece kidou ile. Kaldı ki Aizen Urahara sayesinde mühürlenebildi. Urahara olmasa Ichigo'nun birkaç kere ölmesi de söz konusuydu. Gücü az çok kestirilebilen bir karakter bence. Zekası yeter adamın.
Ayrıca Bach'ın geleceği görme konusunda bazı sıkıntıları oalbiliyor. Duruma adapte olur ve ayak uydurursan gelecek değişebilir. Aizen'in ne düşündüğünü bilememiş olabilir.
Bunlar gibi örnekler var. Geleceği görme yeteneğinin bazı durumlarda işe yaramadığını gösteriyor

Son düzenleme:

Charles Vane

5 tehlike içinde mevcut gotei 13 kaptanları içinde bir tek Zaraki var şu haliyle bence kyoraku byakuya dan çok da güçlü değil Zaraki nin bankai açması yakındır bence

Yamamatonun potansiyellerden biri sayılmaması normal kyouraku değil öyle mi? Keşke şu starrkla diğer kaptanlar kapışsaydı da şenlik görseydik. Urahara ile aizen ise temelde zaten shibigami. Diğeri sıfırıncı takımdan ki zaten oraya on üç takımdan gidiliyor. Geriye bi tek ichigo kalıyor o da ana karakter. Nesi yanlış ben anlamadım.

Yamamatonun potansiyellerden biri sayılmaması normal kyouraku değil öyle mi? Keşke şu starrkla diğer kaptanlar kapışsaydı da şenlik görseydik. Urahara ile aizen ise temelde zaten shibigami. Diğeri sıfırıncı takımdan ki zaten oraya on üç takımdan gidiliyor. Geriye bi tek ichigo kalıyor o da ana karakter. Nesi yanlış ben anlamadım.
Yamamoto buglu karakter,en güçlü benim herkesi gömerim havasında ama bir halta yaradığı yoktu.

Ölmüş adamın arkasından konuşmayalım şimdi :respect:

Şaka bir yana Rogerın Episode 0 da Shikiyi ezdigi söylendi ki kafasına dümen sapladı. Yinede KK olmuş adam Çağın zirvesindeki adam fazlada şiyapmalayalim :flaugh:

Argümanımı yaşayan diye degistereyim o zaman.
Ezmek ? Kafasına dümen saplamak ? Sen ne izledin hacı dayı ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık