Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Zaraki reyiz de olmasa şu seride adam gibi dövüş okuyamayacağız arkadaş. Gına geldi artık tekniklerden silahlardan. Bi o hamle yapar bi diğeri, bir de sıkılmadan açıklarlar kaç sayfa. Dövüş mü satranç mı belli değil. Yok mu şöyle berserke bağlayıp kanının son damlasına kadar var gücüyle savaşacak adam bu seride.
Delikanlı gibi savaşan Ulquiorra, Grimmjow, Nnoitra gibi reyizleri özlüyoruz. Arrancar arcı özlüyoruz, üşüyoruz. :(

kör topal

O değilde tüm serilerde qandırdım zaa var ama neden Bleach'ta bu kadar fazla? Hani bundan heyecan almıyor bırak artık bu kandırmacaları mangaka lütfen duy sesimizi zevkli olmuyor :of:.

O benim beklentim. Nanoa chan kendi başına biraz idare etseydi de bu sırada Kyoraku dinlenip gücünü toplayıp sahalara dönseydi keşke.
Fark çok büyük istediği kadar silahı olsun. Zaraki reatsu ile buna diz çöktürür. Rukia falan daha Byakuya'nın hareketlerini takip edemiyordu. Teğmen aşkı öldürecek Kubo'nun, daha dahi dediği Toshiro'yu rezil etti. Diğer kaptanları falan söylemeyim.:S
Fark çok büyük. Yamamoto başkana saygılar.
O söylediklerin 2 sene önce yaşanan şeyler.Teğmenler ilelebet ezik kalacak değiller ya.Ayrıca burada Yamamoto'dan bahsediyoruz.Aizen ve onun gibi üst düzey shinigamiler reiatsusunu odaklarsa yapabiliyor böyle şeyler.Hayvani reiatsu var adamlarda.Grimmjow üstünde bile işe yarayabiliyor.
Teğmenler Aizen olayından sonra yetersizliklerini fark edip çalışmışlar bunu Renji söylüyor.E bir zahmet reiatsuyla başa çıkmayı da öğrenmişlerdir.

Zaraki reyiz de olmasa şu seride adam gibi dövüş okuyamayacağız arkadaş. Gına geldi artık tekniklerden silahlardan. Bi o hamle yapar bi diğeri, bir de sıkılmadan açıklarlar kaç sayfa. Dövüş mü satranç mı belli değil. Yok mu şöyle berserke bağlayıp kanının son damlasına kadar var gücüyle savaşacak adam bu seride.
Delikanlı gibi savaşan Ulquiorra, Grimmjow, Nnoitra gibi reyizleri özlüyoruz. Arrancar arcı özlüyoruz, üşüyoruz. :(
Haschwalt ile Bazz - B dövüştü ya.Adam inat etti ölene kadar zorladı.Yine Ginjou da ölene kadar öyleydi.
Son 2 elit dövüşünün kandırdımla falan bir alakası yok.Eli ne kadar kessen de tekrar çoğalıyor özelliği o zaten.Lille ise şu gücümü sakladıydım hehehe demiyor.Shunsui kafaya temiz bir kesik atıyor adam ölmüyor.Zaten en başta bankai bana etki etmez diyip duruyordu.Barragan da füze yedi ölmedi.Gandırdım mı dedi yani bakıp şoka girdiler o kadar.Yine aynı tarife.

Berserk moda bağlayıp tek yiyen hitsugaya ve yamamoto geldi gözlerimin önüne bir an :(

ulan Aizen'i gösterdikten sonra ışınlar seiretiye düşünce sandalyeyi parçaladı dedim. Aizen yardırcak diye düşündüm ama olmadı. fakat hala böyle bir ihtimal var bence. ışınlardan biri sandalyeyi vurmuş olabilir. Bizim ölü adam biraz kapışıp yenildikten sonra aizen bi tane hado 90 patlatıp aha bak beni sandalyeden kurtarmana karşılık bir teşekkür olarak bu kıyma makinesini kabul et filan der.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık