Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Nel vs Nnotria izliyodum da aklıma bişey takıldı. Ulqiorra las noches da 4 ve üstü espadaların salınım yapmasının yasak olduğunu çünkü las noches ı yerlebir edebilecek seviyede olduğunu söylüyodu ama Nel salınım yaptığında bişey olmuyor. Saçma geldi bana açıkçası
Nel eski 3 numara kurallar onun için geçerli değil.Ayrıca o gittikten sonra diğerleri baya güçleniyor.Hali hazırdaki 3 numara ondan daha güçlüdür.Ulquiorra'nın da ondan güçlü olma ihtimali yüksek (özel durumu olmasa bile) Nnoitra bile güçlendiyse.

Nel eski 3 numara kurallar onun için geçerli değil.Ayrıca o gittikten sonra diğerleri baya güçleniyor.Hali hazırdaki 3 numara ondan daha güçlüdür.Ulquiorra'nın da ondan güçlü olma ihtimali yüksek (özel durumu olmasa bile) Nnoitra bile güçlendiyse.
Nel'e yazık olmuş bence daha da güçlenebilir. Belki de güçlenmiştir Urahara bunu düzelttikten sonra. Ayrıca Nel'i tam potansiyelde gördüğümüzü sanmıyorum

Ulquiorra'nın özel durumu numarasında ne kadarlık bir değişim yaratır sence

Ulquiorra'nın özel durumu numarasında ne kadarlık bir değişim yaratır sence
2 numaradan daha güçlü olduğunu düşünmüyorum,sınırı odur bence.Ama şöyle bir durum da var.Fiziksel güçleri 1 numarayı dahi geçmiş olabilir fakat seride son zamanlarda özel yetenekler ön plana çıkmaya başladı ve oldukça belirleyici oldular.O açıdan 2 numara gibi korkutucu bir gücü ve 1 numara gibi kaçmaya imkan tanımayacak bir gücü olmadığı için vs esnasında yine kaybedebilir.Belki de o yüzden 4 numara verilmiştir.Zeka falan da etkili tabii 1 numara reiatsu ve zeka sayesinde biraz da o konumda.

2 numaradan daha güçlü olduğunu düşünmüyorum,sınırı odur bence.Ama şöyle bir durum da var.Fiziksel güçleri 1 numarayı dahi geçmiş olabilir fakat seride son zamanlarda özel yetenekler ön plana çıkmaya başladı ve oldukça belirleyici oldular.O açıdan 2 numara gibi korkutucu bir gücü ve 1 numara gibi kaçmaya imkan tanımayacak bir gücü olmadığı için vs esnasında yine kaybedebilir.Belki de o yüzden 4 numara verilmiştir.Zeka falan da etkili tabii 1 numara kadar analiz ede
Ulquiorra , bunu aizen-sama bile bilmiyor demişti. Öyleyse bilmediğini kabul etmeliyiz sanırım. Zira en kötü ihtimalle hallibelden güçlü olması gerekirdi. Evet evet onu merak ediyordum ; Barragan , hep daha güçlüymüş gibi görüntü çizdi ama karşımıza starrk çıktı. Nihayetinde en güçlü kaptana yenildi ama birçok insanda starrkın tüm gücü aslında bu değil diye bir düşünce oluştu. Bu konuda ne düşünüyorsun . Bunu bir vs sorusu olarak düşünme lütfen. Sadece şu barragan'ın dokunulmazlığı kafa karıştırıyor .

Bence Ulqiorra net bir biçimde daha güçlü hepsinden.

Emre ustam senin görüşlerin çok önemli. En iyi analizcilerden birisin. Hele de Bleach konularında. Ama bence Ulqiorra konusunda yanılıyon gibi.:D

Ulquiorra , bunu aizen-sama bile bilmiyor demişti. Öyleyse bilmediğini kabul etmeliyiz sanırım. Zira en kötü ihtimalle hallibelden güçlü olması gerekirdi. Evet evet onu merak ediyordum ; Barragan , hep daha güçlüymüş gibi görüntü çizdi ama karşımıza starrk çıktı. Nihayetinde en güçlü kaptana yenildi ama birçok insanda starrkın tüm gücü aslında bu değil diye bir düşünce oluştu. Bu konuda ne düşünüyorsun . Bunu bir vs sorusu olarak düşünme lütfen. Sadece şu barragan'ın dokunulmazlığı kafa karıştırıyor .
Aizen'in farkında olmadığı ve bilmediği birşey olacağına inanıyormusun ? :)
Üstelik mekanı Ulquiorra'ya bırakıp gittikten sonra.Bal gibi adamın göründüğünden daha güçlü olduğunu biliyor.İchigo'yu haşat edip yeni güçlerle döndüreceğinin farkında.Amaç İchigo'yu savaşa sürüklemek zaten.O yüzden karşısına boş beleş adam bırakmaz.Harribelden güçlüdür.Ama Barragan'ın gücüne karşı ne yapabilir mesela.Hiçbirşey.Yada starkın yeteneklerine...

Stark epey güçlü.Son sayılarda açılan bankai ile yenilecekti normalde.Ama araya bir ton kaptan girdi.2 vizard + Ukitake ve sonra Shunsui arkadan vurdu.Adam gayet güçlü yani.Hepsiyle aynı anda dövüştü maskeyle falan.Ama olduğundan güçsüz gözüküyor.Çünkü dövüşme hırsı yok.Savaşta da espadaların ölümü onu ister istemez etkiledi.Haklısın aslında tam potansiyelini en başından beri yansıtabilmiş değildi.

Barragan daha güçlüymüş gibi gözüktü ama dövüşte tam bir aptal gibi davrandığı için 2 numara biraz da.İkincisi de espadalar reiatsuya göre sıralandığı için muhtemelen o konumda.Zaten Stark ondan her türlü üstün bir dövüşte.Uzun menzil savaşabilen bir adam.Cero yağdırması ve kurt saldırısı zaten Barragan için büyük handikap.Kendi de bunun farkında.Aizen yokken önce ona soruyor sonra liderliği kendi üstleniyor.

Bir zanpaktou nasıl nesilden nesle aktarılabilir. Nanao'nun kılıcı küçük kız sandıydım, kızın içinde saklıymış. Kubo geçen hafta yorumları ters köşe yaptı yine açık vermedi.

Bu mu yani bölüm, abi yenge olayı. Kutsal kılıç ve toy bir teğmen işleri bitirecek. Kyoraku'yu bıraksaydın da keşke şerefiyle ölseydi, bu hallere düşmek yerine. Yamamoto başkanın kemikleri sızlıyordur. Başkanın bakışıyla tek attığı kız, şimdi Kyoraku'nun alamadığını indirecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık