Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Kubo karekter gelişimlerini çok başarılı yansıtıyor. Oda bu konuda epey zayıf bir karneye sahip. Kendisi Kubo'dan ders almalı.

Hadi Bleachi eleştirdin de yoruma OPu katmasaydın iyiydi. :( Savaş olur 10 bölüm Luffy Acee koşar, savaş olur 10 bölüm kafesi iteklerler... OPta diyalog fazlası olmasi daha fazla konu anlatıldığı anlamina gelmiyor.
Toriko Kaka'nın delindiği bölüm paylaşılan bilgiler OP ve Bleach'te rahat 10-15 bölümlük periyoda dağıtılabilirdi. Shimabukuro bu alanda en iyisi. Her bölümü dolu dolu bir seri çiziyor adam.

AperionRyoku

Flashback bitmemiştir diye umuyorum. Friends 1 bölümünde de flashback bölündü ve sonrasında devam etti. Fakat Volume sonlandığı için kesilme ihtimalini göz önünde bulundurabiliriz.

Yhwach bunları görmüştüm derken sürekli kendi Tanrısal gücünü belirtiyor. Bence Haschwalth’a ilk oğlum demesinin sebebi aslında bu doğumu hazırlayan güçlerden biri olması. Yani bir şekilde Quincy doğumunu geciktiriyor ve kendi gücüne yakın seviyede Quincy’ler elde ediyor. Uryu içinde aynı şey geçerli. Hatta ona da 2. doğan oğlum derse şaşırmamak lazım. Ayrıca Uryu 200 senelik bir periyottan sonra doğmuş olabilir. Bu Allmight gücüne sahip olmasından dolayı varılan bir öngörü tabii.

Ichigo’ya ise “Karanlık’ta doğan oğlum” demişti. Onu da şöyle düşünüyorum aslında Allmight gücüne sahip olan Uryu’nun doğumunu beklerken Ichigo’da doğuyor. Bildiğimiz üzere Yhwach bütün saf olmayan Quincy’lerin gücünü kendisine katmıştı. Bu sırada Uryu ve Ichigo saf kan olmadıkları halde ayakta kalan yegane kişiler. Onları özel kılan şey bu öngörü olabilir.

Şu Ichigo’nun gücüne karşı tedirginlik hissetmelerinin sebebi de şöyle; hepimizin bildiği üzere adam reishi filan dinlemeden hiçlik oluşturabiliyor. Yhwach’ında, Haschwalth’ında, Aizen’inde ve diğerlerinin de gücü Reishi tabanlı(şimdilik gözüken bu). Yani Reishi’leri işleyerek hareket ediyorlar. Fakat Orihime’ye baktığımız da o da bu güçlerin dışında. Yok olan kol, kül olmuş Arrancar’ın tekrar oluşmasını aklınıza getirin. Bunları göz önüne aldığımız da Ichigo ciddi anlamda tehlikeli sayılabilecek bir güç.

Aklıma gelmişken bir şeye daha değinmek istiyorum. Hatırlayacak olursak, Yhwach sürekli kendisinin düşman olmadığını söylüyor. Buradan belki de “bütün bunları yapmak zorunda olduğu” sonucuna varabiliriz. Sonuçta kendisi Allmight gücüne sahip ve ne olacağını görüyor. Hatta bir varise sahip. Yani, muhtemelen kendi ölümünü de görüyor. Hala bunları ne için yaptığı açıklığa kavuşmasa dahi konunun bu seviyede yükselmesi gayet hoş.

Bir manga bu kadar mı boş olur arkadaş, çekirdek niyetine bile çitlenmeyecek bir seri.
Animesi çıksa artık, bu şekilde hiç tat vermiyor. :(

Unknown

Ben yine 1. sayfadan ve sonuncu sayfadan okuyarak bölüm içeriğini anlamaya başladım. :D Bir ara iyi okutturuyordu kendini ama. :/

Dövüşün sonucu belliydi zaten de madem uzattın biraz görsel şölen katsaydın :/
En azından çizimlere bakar bakar dururduk. Çok sönük bir dövüş geçti. Neyse çok kötüde değil ama iyide değil :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık