Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Çükügo diyecekmişim kafa gitmiş işte :D

Bence ona inanmak için yorumu böyle yapıyorsun. Buradan en net çıkan mesaj 2. salınımı yaptım daha güçlüyüm demektir. Diğerlerinden daha güçlü olduğuna dair bir delil yok ki. Ha inanmak istersin, o şekilde yorumlayabilirsin.
Ha bana soracak olursan Harüberü'den Kral'dan falan daha güçlüdür. Kafasına seride gözüken en güçlü Ceroyu yiyip tam beden yenilenebilen biri Kral'ın gücüne karşı hakkıyla savunur, Harüberü de de bi numara yoktu zaten. Asıl soru işareti Stark. Stark cidden hayvan gibi güçlüydü.
La şu Stark'ı bir ben güçsüz görüyorum sanırım, orada Barragan gibi birisi varken Stark'ın 1 numara olması bana hep tuhaf gelmiştir zaten. Adamın tek olayı seri cero atabilmesi başka bir olayı yok. Vardı da ben mi göremedim yoksa. :(
Aizen, Ulqiora'nın gücünü bilse emin olun 1 numara yapardı. Adam tam bir hayvandı.
Bir de o formda ki Ichigo'nun karşısına kimi koyarsanız koyun, sonu Ulqiora'dan farksız olmayacaktı

Edit: Stark'ın bir şu köpek sürüsü olayı vardı de'mi. :(

Muhtemelen zanpaktosuyla bir olduğu için hollow daha ileri bir düzeye geçmiş olabilir.Hollow İchigo asıl zanoakto olduğundan İchigo'nun tüm gücünü de serbest bırakmış olabilir ya da o anda tamamen hollow olduğu için quincy güçleri artık İchigo'yu zapt etmediği için asıl potansiyeli odur.Hollow olduğunda quincye zehir etkisi yaptığından gerçek gücü de olabilir.Zaten Zangetsu diyordu 'Bundan önceki gücünün engelleyemediğim kısmıydı.'diye.
Vaste Lorde görüldü seride.Hallibel,Stark VL'ydi.
Kesin mi bu dediğin, mangaka açıkladı mı yani?
Halilbel ile Stark VL ise, Ulquiorra hayda hayda VL'dir. E onu tekleyen İçigo ise VL'nin kralıdır.

Yok baba yok, hiç bir kılıfa uymuyor, her yerden bir patlak veriyor bu İçigo meselesi. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Yahu Quincy kanı varsa var, tek Quincy o değil ya. Ne özelliği var da onun kılıcı Bach'ın şeklinde oluyor, onun gücünden emare taşıyor? Hadi bunu geçtim, hollowluk da aynı mesele. Dandik bir hollow annesini ısırıp genini bulaştırmış sadece ama eleman bir dönüşüm yapınca, bu işe yıllarını vermiş Vasto Lorde seviyesindeki adamları tekliyor. Babası normal bir şinigami ama çocuk daha ilk günlerde kaptanları yeniyor, üç günde bankai açıyor vs.
İçigo tandır diyoruz inanmıyorsunuz. Ruh kralı, Bach falan hikaye abi. İçigo tüm diyarın tek tanrısıdır. :a:

Roronoa Zoro

La şu Stark'ı bir ben güçsüz görüyorum sanırım, orada Baragan gibi birisi varken Stark'ın 1 numara olması bana hep tuhaf gelmiştir zaten. Adamın tek olayı seri cero atabilmesi başka bir olayı yok. Vardı da ben mi göremedim yoksa. :(
Aizen, Ulqiora'nın gücünü bilse emin olun 1 numara yapardı. Adam tam bir hayvandı ya.
Bir de o formda ki Ichigo'nun karşısına kimi koyarsanız koyun, sonu Ulqiora'dan farksız olmayacaktı.
Hougyokulaşmış Aizen? Ağzına sıçardı :D
O ceroları neden hafife alıyorsun ki, adam resmen Cero spamlıyordu. Forum yeni gelmiş üye gibi 1231238 tane mesaj atıyordu Genel Sohbette. Attığı cerolar da Hollow çükügo hariç herkesinkinden güçlü. Gerzek gerzek triplere girmese kimse yanına dahi yaklaşamıyordu işte; hileyle hurdayla indirdiler. Yoksa inmezdi.

Hougyokulaşmış Aizen? Ağzına sıçardı :D
O ceroları neden hafife alıyorsun ki, adam resmen Cero spamlıyordu. Forum yeni gelmiş üye gibi 1231238 tane mesaj atıyordu Genel Sohbette. Attığı cerolar da Hollow çükügo hariç herkesinkinden güçlü. Gerzek gerzek triplere girmese kimse yanına dahi yaklaşamıyordu işte; hileyle hurdayla indirdiler. Yoksa inmezdi.
Tamam da o sıralar daha Aizen hala normaldi. :( Henüz hougyoku ile bütünleşmemişti. Bir de ben orada espadaları kast ettim, hangisini koyarsanız koyun tüm espadalar, Ulqi ile aynı sonu yaşayacaktı.

Kendin de diyorsun, adamın olayı cero atmak başka bir olayı yoktu. Barragan emmi o ceroları daha gelmeden toz bulutuna çevirirdi. Ulqiora'nın attığı tek bir Lazen del Relampago saldırısını Stark görse küçük dilini yutardı falan filan işte.
Kyoraku'ya da ucundan giydirmişsin, fark etmedim sanma ama adamın olayı o, değişik bir zampaktousu olduğundan adam ister istemez hile hurda ile kazanmış imajı verdi. :/

Alpamis

Halilbel ile Stark VL ise, Ulquiorra hayda hayda VL'dir. E onu tekleyen İçigo ise VL'nin kralıdır.

Yok baba yok, hiç bir kılıfa uymuyor, her yerden bir patlak veriyor bu İçigo meselesi. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Yahu Quincy kanı varsa var, tek Quincy o değil ya.Ne özelliği var da onun kılıcı Bach'ın şeklinde oluyor, onun gücünden emare taşıyor? Hadi bunu geçtim, hollowluk da aynı mesele. Dandik bir hollow annesini ısırıp genini bulaştırmış sadece ama eleman bir dönüşüm yapınca, bu işe yıllarını vermiş Vasto Lorde seviyesindeki adamları tekliyor. Babası normal bir şinigami ama çocuk daha ilk günlerde kaptanları yeniyor, üç günde bankai açıyor vs.
İçigo tandır diyoruz inanmıyorsunuz. Ruh kralı, Bach falan hikaye abi. İçigo tüm diyarın tek tanrısıdır. :a:
Sen karıştırdın. Tecrübe sadece One Piece de önemli. Hatta Op de yaslar bu kadar abartılı olmadığı halde yani ( Bleack ve özellikle Torikoda ki binlerce yıl yaşamıs ve serinin enleri olan bu kisiler 30 ve 17 yaşındakiler tarafından yenoiecek olması) görmezlikten geliniyor. Oysa ki Luffy ile rakipleri arasında bu denli güç farkı olmaması ve gösterdikleri tecrübeli işilerin de hicbir en sıfatına girememesi de cabası.:)

Yahu Quincy kanı varsa var, tek Quincy o değil ya. Ne özelliği var da onun kılıcı Bach'ın şeklinde oluyor, onun gücünden emare taşıyor? Hadi bunu geçtim, hollowluk da aynı mesele. Dandik bir hollow annesini ısırıp genini bulaştırmış sadece ama eleman bir dönüşüm yapınca, bu işe yıllarını vermiş Vasto Lorde seviyesindeki adamları tekliyor. Babası normal bir şinigami ama çocuk daha ilk günlerde kaptanları yeniyor, üç günde bankai açıyor vs.
Kesin olan sadece Harribel.O v.lorde ise diğerlerini sen tahmin et ilk 4 muhtemelen v.lorde.Hatta altıya kadar gelişim potansiyeli var girmmjow fbleri bunu gösteriyor.

Dandik bir hollow değil.Ölü bir shigamiyi tamamen hollowa çevirmişler.Yani o sadece hollow değil ve İsshin shikai ile zor başediyor baya güçlü.Şimdi bu güç ilk çocuk olduğu için ichigoya geçiyor.Sadece hollow gücünü değil bu karışımı miras alıyor.O da doğaya tamamen aykırı.Ölü olan shinigaminin bile ölüp hollowa dönüştüğünü düşünürsek İchigo garip bir yaratık.
Bu hollow shinigami güçleriyle birleşmiş durumda.Birde kendi en az 2 kaptan reiatsusunu da birleştirince ortaya devasa bir güç çıkıyor işte.Birde o formda bankai açmış.

O form Aizen'in hedeflediği şeydi aslında.Mükemmel shinigami - hollow hibriti.Elde zanpakto + bankai ve insan şeklini almış bir form.Aizen hogyoku dönüşümü için esasında bu formu örnek alıyordu ve onunla dövüşmeyi planlıyordu.Gücünü test etmek için yada yemekten bahsediyordu vs.

Ulqiorra ile dövüşürken büründüğü form tam hali de değil.Korktuğu için yarıda kalmış.Ayrıca bankaide kıyafetinin yarısı vardı bankai gücü de yarımdı orada.

Espadaların falan karşısında duracağını sanmıyorum o halinin.Bir tek Barragan'ın gücü sorun çıkarsa bile onu da bir şekilde halleder herhalde.

Roronoa Zoro

Tamam da o sıralar daha Aizen hala normaldi. :( Henüz hougyoku ile bütünleşmemişti. Bir de ben orada espadaları kast ettim, hangisini koyarsanız koyun tüm espadalar, Ulqi ile aynı sonu yaşayacaktı.

Kendin de diyorsun, adamın olayı cero atmak başka bir olayı yoktu. Barragan emmi o ceroları daha gelmeden toz bulutuna çevirirdi. Ulqiora'nın attığı tek bir Lazen del Relampago saldırısını Stark görse küçük dilini yutardı falan filan işte.
Kyoraku'ya da ucundan giydirmişsin, fark etmedim sanma ama adamın olayı o, değişik bir zampaktousu olduğundan adam ister istemez hile hurda ile kazanmış imajı verdi. :/
2 tane eleman daha gelmese gölgelerden nasıl çıkacaktı o? 1 vs 1 değil sonuçta :D Buna hile hurda denir. Kyoraku en sevdiğim kaptandır, delikanlı adamdır. Kenpaçi'ymiş bilmem neymiş hikaye; ama doğruya doğru, hile hurdayla indi Stark.
Ulqiorra'nın attığı çok kullanışsız yahu. Yaratıyor, çekiyor atıyor bilmemne. Bi' tanesini İçigoya atacağım diye 10 dakika kapıştı. Stark kafasına 5000 tane Cero spamlar o bi' tane atana kadar.
Ayrıca Stark'ın attığı Cerolar Barragan'a temas edince yok olur mu ki? Benim bildiğim reiatsu yaşlanmıyor, mesela Çükügo'nun içindeki Yhwach o yüzden hep genç.

V.lordeleri de çok abartmamak lazım.2 ortalama kaptan ile aynı anda dövüşebiliyorlar işte.En babası Kyorakuya bankai açtırıyor.Aizen'in o ortalama kaptanları sıradan geçirdiğini düşünürsek onlardan güçlü shinigamiler gücü yakın shinigamiler de var.

2 tane eleman daha gelmese gölgelerden nasıl çıkacaktı o? 1 vs 1 değil sonuçta :D Buna hile hurda denir. Kyoraku en sevdiğim kaptandır, delikanlı adamdır. Kenpaçi'ymiş bilmem neymiş hikaye; ama doğruya doğru, hile hurdayla indi Stark.
Ulqiorra'nın attığı çok kullanışsız yahu. Yaratıyor, çekiyor atıyor bilmemne. Bi' tanesini İçigoya atacağım diye 10 dakika kapıştı. Stark kafasına 5000 tane Cero spamlar o bi' tane atana kadar.
Ayrıca Stark'ın attığı Cerolar Barragan'a temas edince yok olur mu ki? Benim bildiğim reiatsu yaşlanmıyor, mesela Çükügo'nun içindeki Yhwach o yüzden hep genç.
Kıvırma operasyonu mod on: Savaşta her yol mubahtır. :a: mod off.
Ulqiora, adam kendi gücünden korkuyor, sen gidip Stark'ın amele ceroları ile karşılatırıyorsun. Valla ayıp ediyorsun. :(
Barragan hado, kido, mido ne var ne yok her şeyi yok ediyor. Ceroları da yok eder herhalde, adamın yeteneği çok imba idi. Hiç bir saldırı işlemeyince kendi silahıyla indirmek durumunda kaldılar. Stark, mtark hikaye anlayacağın. :cool:

Kesin olan sadece Harribel.O v.lorde ise diğerlerini sen tahmin et ilk 4 muhtemelen v.lorde.Hatta altıya kadar gelişim potansiyeli var girmmjow fbleri bunu gösteriyor.

Dandik bir hollow değil.Ölü bir shigamiyi tamamen hollowa çevirmişler.Yani o sadece hollow değil ve İsshin shikai ile zor başediyor baya güçlü.Şimdi bu güç ilk çocuk olduğu için ichigoya geçiyor.Sadece hollow gücünü değil bu karışımı miras alıyor.O da doğaya tamamen aykırı.Ölü olan shinigaminin bile ölüp hollowa dönüştüğünü düşünürsek İchigo garip bir yaratık.
Bu hollow shinigami güçleriyle birleşmiş durumda.Birde kendi en az 2 kaptan reiatsusunu da birleştirince ortaya devasa bir güç çıkıyor işte.Birde o formda bankai açmış.

O form Aizen'in hedeflediği şeydi aslında.Mükemmel shinigami - hollow hibriti.Elde zanpakto + bankai ve insan şeklini almış bir form.Aizen hogyoku dönüşümü için esasında bu formu örnek alıyordu ve onunla dövüşmeyi planlıyordu.Gücünü test etmek için yada yemekten bahsediyordu vs.

Ulqiorra ile dövüşürken büründüğü form tam hali de değil.Korktuğu için yarıda kalmış.Ayrıca bankaide kıyafetinin yarısı vardı bankai gücü de yarımdı orada.

Espadaların falan karşısında duracağını sanmıyorum o halinin.Bir tek Barragan'ın gücü sorun çıkarsa bile onu da bir şekilde halleder herhalde.
Kimdi o ısıran hollow, eski bir kaptan mıydı? Şu iki kaptan reiatsusu nereden geliyor? :/

O form niye sadece İçigo'da var anlamadım. Aizen o kadar deney yaptı, bir sürü Vizard oluştu ama hiç biri maskeden öteye gidemedi. Ama kazara hollow kanı bulaşmış kadından doğan çocuk birden hollow efendisi oluyor. üç günde bankai açıyor, kaptanlar yeniyor vs. Tüm bunların kaynağı nedir diyorum ben, merak ettiğim o. Ruh kralının beşinci uzvu mu bunda, nedir yani? bu çocuk niye her halta über sevieye çıkıyor böyle?

Bak işte diyorum, çocuk yarım haliyle bile VL seviyesini tekledi, tam haliyle gelse önünde dünyalar duramaz. O formuyla Aizen'in karşısına çıksa, ölümüne zorlardı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık