Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Aslında ikisi de kesemeyeceğim şey yok diyor.O açıdan benziyorlar ama Kenpachi zoro gibi şart koşmuyor tabii o ayrı.Konu açılabiliyorsa aslında güzel olur ama kapsamlı birşeyler yapmak lazım acele güzel olmaz.

Evren güç farkı var la :/ Hemde baya fazla. O beyin Quincy wb falan alirdi bence. Zaraki logia lar dışında acimaz. Zoro kim ya. Hocası gelsin :a:

Evren güç farkı var la :/ Hemde baya fazla. O beyin Quincy wb falan alirdi bence. Zaraki logia lar dışında acimaz. Zoro kim ya. Hocası gelsin :a:
Logia için One Piece evreninde ki Haki (Ruh gücü) gerekli :/
Zaraki ruh gücünü bastırmak için uğraşan adam değil mi :/ Aslına bakarsak Zaraki One Piece de olsa H.hakinin kralı olur.

Deli Paşa

Esasında kesin birşey yok sadece tahmin edebiliyoruz.Hitsugaya'nın ölmeden yapıldığı kesin sadece.
Gremmy ikisine dokunarak muhtemelen öldüklerini hayal etti.O sırada tedavi görüyorlardı.Başarılı olma ihtimali var geri döndürülemeyecek şekilde ama adamın gücünün açıkları da var.Zihni başka birisine yada başka hayallere odaklanırsa hayal ettiği diğer canlı şeyler etkisini yitiriyor.Yachiru'nun kemikleri gibi.

Birde kesin olmasa da benim çıkarımla ulaştığım bir olayı daha var.Başkaları da onun gibi düşünürse,mesela kemiklerin kraker olduğuna gerçekten inanırsa hayal ettiklerini daha çok gerçeğe çevirebiliyor yada çevirmesi kolaylaşıyor.Tabii rakipler üzerinde geçerli sadece yoksa hiç yoktan şeyler de oluşturabiliyor.Bunu kendisi açıklamadı ama sanki ima etmişti.

O yüzden kaptanlar öldü dedi ama Yachiru gibi eski haline dönebilirler.Yada ölümün geri dönüşü hiçbir şekilde yok denirse de dönemezler.O yüzden net birşey söylemek zor.

Hitsugaya %90 düzelir eski haline de diğerleri belli olmaz.Adamların varığını yoğunu gördük zaten saklayacak bir unsurları da kalmadı.Hitsugaya power up yaptı değişti falan anlatabileceği daha çok şeyi var.
Rangiku öldü mü ya? Onu da Hitsugaya ile beraber zombiye dönüştüğünü gördük. Öldürüldüğünü gördüğümüzü hatırlamıyorum. :S Ölmemiştir umarım.

O hayalci çocukla ilgili olayda, Yachiru, kemiklerinin gerçekten kraker olduğuna inanıyordu. Bu da kolaylaştırıyordu dediğin gibi onun gerçekleşmesini.

[HR][/HR]

Ben Kenpachi'nin, zoro'yu yerlebir edeceğini düşünenlerdenim. O yabancı konuda da biri sormuş. Zoro, Kenpachi'yi görebilir mi acaba? Görebilse de yenebileceğini sanmıyorum.

Ruh kralı tüm bu olayları planlamış olabilir.Sonuçta geleceği görebiliyor bu kol bacak mevzusunu bile bu yüzden önceden ayarlamış olabilir.Görebilmesine rağmen bu kadar kolay ölmesi mantıklı gelmiyor.Belki ölmek istemiştir belki de ichigo üzerinden çok daha farklı planları var.Belki de bunca zaman Urahara onun planları için yardımcı oluyordu.

Bilmek zor ama ihtimallere hazırlıklı olalım.
Onun dışında kralın Fullbring gücüne sahip olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden fb kullanıcıları gibi öldüğünde tüm kurduğu boyutlar çökecek.O yüzden onu korumak bu kadar önemli.Fb arc boşuna çizilmedi.Hm,ss belki dünya bile gameboy çocuğun kurduğu gibi yapay dünyalar olabilir.Sonra bu mevzuya başka bir açıdan bir teoride değinmeyi düşünüyorum.

Evet Mihawk bence de daha mantıklı bir seçenek olurdu. :D

Ruh kralı tüm bu olayları planlamış olabilir.Sonuçta geleceği görebiliyor bu kol bacak mevzusunu bile bu yüzden önceden ayarlamış olabilir.Görebilmesine rağmen bu kadar kolay ölmesi mantıklı gelmiyor.Belki ölmek istemiştir belki de ichigo üzerinden çok daha farklı planları var.Belki de bunca zaman Urahara onun planları için yardımcı oluyordu.

Bilmek zor ama ihtimallere hazırlıklı olalım.
Onun dışında kralın Fullbring gücüne sahip olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden fb kullanıcıları gibi öldüğünde tüm kurduğu boyutlar çökecek.O yüzden onu korumak bu kadar önemli.Fb arc boşuna çizilmedi.Hm,ss belki dünya bile gameboy çocuğun kurduğu gibi yapay dünyalar olabilir.Sonra bu mevzuya başka bir açıdan bir teoride değinmeyi düşünüyorum.

Evet Mihawk bence de daha mantıklı bir seçenek olurdu. :D
Fullbring deyince :/ Elinde konsolu olan veletin yarattığı dünyayı düşündüğümde :/
SS yi yaratan bu adam olabilir mi ? :/ Öldüğünde her şey yok oluyorsa neden olmasın ?

(Bleach yeni bitirmiş heyecanlı üye teorisi)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık