Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Kenpachi shikai, bankai formuna geçemiyor. Kidou zaten kullanmıyor. Övülürse neyi övülür? Reiatsu, hız, kılıç yeteneği vs. Bu adamın tek övülen yönü ne? Üstüne basa basa reiatsu diyor herkes. Kılıcını söyle kullandı böyke kullandı diyen tek bir canlı formu yok. Kıskanıyorlar mı acaba Kenpachi'nin kılıç yeteneklerini. Gotei 13'ün ayıbıdır bu.
Bu adamın yeteneğinden o kadar korkuyorlar ki Kenpachi'ye kendo öğretmeyi bıraktırıyorlar 2.gün.Ayrıca kılıç saldırılarına isim verseydi vay adam ne kadar teknik geliştirdi derdik.Ama Kenpachi'nin kılıç saldırılarının isimleri olmadığı için öyle olmuyor.
Shikai açtı senin yanlışın var.Ayrıca niye geçemediğini de öğrendik zaten.Kenpachi hızını hiçbir yerde kullanmıyor zaten. Övülürse reiatsusu ve kılıç yetenekleri övülür.Ben de kılıç yeteneklerinden bahsediyorum zaten.

Bleachte sırf kılıç ustası diye bir tanım yok ki . Olsada tutunamaz fazla zaten öyle bir evrene. O yüzden yetenek kısmının bahsi geçmemesi doğru. Kenpachi dahi değil ama malda değil. Sıradan bir shinigami işte :/
@Maru
Ben senden besleniyorum. Trollediğimin farkına bile varamadan Kenpachinin zeka seviyesinin mi sorguluyosun :(

Bu adamın yeteneğinden o kadar korkuyorlar ki Kenpachi'ye kendo öğretmeyi bıraktırıyorlar 2.gün.Ayrıca kılıç saldırılarına isim verseydi vay adam ne kadar teknik geliştirdi derdik.Ama Kenpachi'nin kılıç saldırılarının isimleri olmadığı için öyle olmuyor.
Shikai açtı senin yanlışın var.Ayrıca niye geçemediğini de öğrendik zaten.Kenpachi hızını hiçbir yerde kullanmıyor zaten. Övülürse reiatsusu ve kılıç yetenekleri övülür.Ben de kılıç yeteneklerinden bahsediyorum zaten.
Seri başında mı açtı shikai'yi. 500 bölümlük şeyden bahsediyorum ben.
İşte övülürse onlar övülür de kılıç yeteneklerini öven yok :( Bu nasıl kıskançlıktır. Bari kel kafa övseydi.

Seri başında mı açtı shikai'yi. 500 bölümlük şeyden bahsediyorum ben.
İşte övülürse onlar övülür de kılıç yeteneklerini öven yok :( Bu nasıl kıskançlıktır. Bari kel kafa övseydi.
Kendo öğrenirken reiatsusundan mı korkup kendo öğretmekten vazgeçiyorlar?Sadece 2 elle nasıl kılıcı savuracğını öğrendikten sonra yeteneklerinden korkuyorlar işte.
http://mangayurdu.com/oku/Bleach/520/15

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık