Adam kankasının mesajlarını kaçırmıyor. Helal.Bak ya daha şimdi o ihanet ve ölüm sahnesini izliyordum ben de. Gin reyiz büyük adamdı. :/
Adam kankasının mesajlarını kaçırmıyor. Helal.Bak ya daha şimdi o ihanet ve ölüm sahnesini izliyordum ben de. Gin reyiz büyük adamdı. :/
HoaydaaaaaAdam kankasının mesajlarını kaçırmıyor. Helal.
The Almighty denen Yhwach'ın zaman algısıyla oynadı adam. Hem de kilitler altındayken. Kilitleri kaldırıp karşılaştırsak bence o kadar kolay olmaz o iş.Şu an en güçlü Yhwach.
Sanmıyorum Aizen artık en fazla onun durdurulmasında rol oynar.Ondan daha güçlü yada daha büyük bir tehdit olacağını sanmıyorum.Gidişat o yönde değil.
9 günün sonunda da Yhwach ölüp güçlerini ve tahtı İshida'ya bırakacak gibi gözüküyor.İshida gibi ondan daha zeki ve taktiksel dövüşecek bir adam o gücü elde ederse daha tehlikeli olabilme ihtimali var.Bu işin sonunda ya taht İshida'ya kalacak yada İshida ihanete yeltenirken ölecek gibi gözüküyor.
Yine yazamadın çetrefilli.En güçlü Yhwachtır.
Aizen'i felan da döver.
Kısa ve öz işte , Yhwach zirve şu an alayına gidiyor.Önce yamamoto sonra İchibei , şimdi Ichigo felan Aizen çıkarsa ona da gider.Yine yazamadın çetrefilli.
Aizen'dir.Kısa ve öz işte , Yhwach zirve şu an alayına gidiyor.Önce yamamoto sonra İchibei , şimdi Ichigo felan Aizen çıkarsa ona da gider.