Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Genel tartışma dönse de iyi tartışma dönmüş burada. :D

Aizen'in shikai yeteneğinden ötürü bankaiye sahip olup olmadığı kesin değil.Ama muhtemelen vardır diye düşünülüyor.Hogyokudan sonra zaten bankaiyi bırak zanpaktoya ihtiyacı kalmamıştı.Daha sonra zanpaktosu yok oldu falan o yüzden ondan bankai göremeyebiliriz.Tekrar zanpakto kullanabiliyorsa ve hogyoku hala onu efendisi olarak görmüyorsa bankai görebiliriz.Bankaiye ihtiyaç duyabilir.Eskiden zaten salınımı görenler çantada keklik olduğu için hepsine shikai yetiyordu.Yamamoto sorundu ona da çözüm buldu.Belki de zanka no tachi yüzünden çözüm bulmak zorunda kaldı bilgisi olduğu için.Çünkü mesela Aizen'in İsshin'in bankaisi hakkında bilgisi varmış.En azından nasıl birşey olduğunu az çok biliyor.

Aizen'in shikaisinden etkilenmek için ise shikai salınımını sadece bir kez görmek yeterli.Uzun süre maruz kalmakla alakası yok.Adam tehdit gördüğü her an seni ilüzyona alabilir bir kez sana yedirdiyse.İsterse sürekli ilüzyon altına alır seni isterse bunu kaldırır,isterse kısa bir süre etkisi altına alır.İlüzyon başlamadan önce hamleni yapmalısın zanpaktoya dokunmalısın.Ama ne zaman başladığını da anlamak çok zor işte.

En başta ona fırsat vermedim iyi gidiyordum sonra kullanacak fırsatı buldu diye düşündüğünde ayarı yiyorsun genelde.

Hirako'ya verdiği efsanevi ayar gibi.

:D

Genel tartışma dönse de iyi tartışma dönmüş burada. :D

Aizen'in shikai yeteneğinden ötürü bankaiye sahip olup olmadığı kesin değil.Ama muhtemelen vardır diye düşünülüyor.Hogyokudan sonra zaten bankaiyi bırak zanpaktoya ihtiyacı kalmamıştı.Daha sonra zanpaktosu yok oldu falan o yüzden ondan bankai göremeyebiliriz.Tekrar zanpakto kullanabiliyorsa ve hogyoku hala onu efendisi olarak görmüyorsa bankai görebiliriz.Bankaiye ihtiyaç duyabilir.Eskiden zaten salınımı görenler çantada keklik olduğu için hepsine shikai yetiyordu.Yamamoto sorundu ona da çözüm buldu.Belki de zanka no tachi yüzünden çözüm bulmak zorunda kaldı bilgisi olduğu için.Çünkü mesela Aizen'in İsshin'in bankaisi hakkında bilgisi varmış.En azından nasıl birşey olduğunu az çok biliyor.

Aizen'in shikaisinden etkilenmek için ise shikai salınımını sadece bir kez görmek yeterli.Uzun süre maruz kalmakla alakası yok.Adam tehdit gördüğü her an seni ilüzyona alabilir bir kez sana yedirdiyse.İsterse sürekli ilüzyon altına alır seni isterse bunu kaldırır,isterse kısa bir süre etkisi altına alır.İlüzyon başlamadan önce hamleni yapmalısın zanpaktoya dokunmalısın.Ama ne zaman başladığını da anlamak çok zor işte.

En başta ona fırsat vermedim iyi gidiyordum sonra kullanacak fırsatı buldu diye düşündüğünde ayarı yiyorsun genelde.

Hirako'ya verdiği efsanevi ayar gibi.

:D
hahahaahhaha hatırlatma çok efsane sahne gerçekten adam gerçekten çok cool bea harcandı reyiz :D

Aizen sırf zampakto'sundan ibaret değil zaten. O yüzden bankai'ye ulaşmaya ihtiyaç duymamış bile olabilir. Zaten planladığını tam olarak gerçekleştirseydi zampaktosuz bir Aizen olacaktı. Shikai'si rahat yetti planlarını uygulamasına. İşte Ichigo faktörü vardı tabi olmadı :D
Aizen Gotei 13 kaptanlarıyla ve vaizardlarla dövüşürken Gin'in dediklerine dikkat etmek lazım.

"Sadece Kyouka Suigetsu'dan ibaret olsaydı ondan korkmazdım/korkutucu olmazdı. Aizen'in bütün yetenekleri muazzam, o kadar Espada'nın onun emrine girmesinin tek ve basit bir sebebi var. Çünkü o güçlü" diyor. Aizen büyük ihtimalle sıradan bir kılıçla bile çoğu kaptandan güçlüdür kanımca. Olay reiatsu'da bitiyor çünkü. Soifon'un dumur olması da bu yüzden.

Ukitake'in taşıyıcı olmasıyla ilgili bir ipucuna denk gelmiş olabilirim.Bölüm çıkmadan yazayım dedim.Yorishiro Ukitake'in taşıyıcılığına verilen ad.

Pek fazla birşey çıkarmak mümkün değil ama kartın resminden bile hayra alamet olmadığı belli oluyor.Adam başına büyük bir bela aldı.Komamura'nın insan dönüşümünün tersine bir dönüşüm yada garip bir form görebiliriz yarın çıkacak bölümde.

Geldi kibir küpü:artiz: bu herifi hiç sevmem ama bu pis herifin olduğu bölümler bleachin en iyi bölümleri o nedenle sevinmiyor da değilim:gamyon: merak ettiğim madem juah herşeyi görüyordu da bunların hiç birini göremedi:hmm: bari birazcık olabiliritesi aklına gelseydi cahil gibi kaldı ortada:ehe:

Yemişim troll ODA yı,malca tek yiyen pica yı falan.Reiz geldi.Return of the god demiş adam.Geleceği gören gözleri olan adama tam mühürlü ayar çekti,farkına vardırmadan baş kaptandan anahtar çaldı falan.Herkesi tek tek doğrasa ne güzel olur be :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık